Gecmis olsun rahim filmi cekildinizmi ? Muhakkak cektirinAğustos ayında 6 haftalık düşük yaptım, kürtaj olmadı, evde düşürdüm. Bu ay da kimyasal gebelik geçirdim. Sorun bende mi, bebeklerde mi bilmiyorum ama kendimi baya kötü hissediyorum.
Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Direkt kadın doğuma gitsem araştırma yaparlar mı acaba?
Genetik araştırma için 3 kez düşük yapman gerekiyor diye ilk düşük yaptığım zaman dikkate almamislardi.
Böyle bir deneyim yaşayan varsa bir yol gösterebilir mi acaba
Yok korkup cektirmemistim ama artık mecbur cektiricez. Benim de aklıma rahmimde bir problem olabileceği geliyorGecmis olsun rahim filmi cekildinizmi ? Muhakkak cektirin
Çok geçmiş olsun kuzum. Genetik test için iki düşüğün olması gerekiyor 3 değil. Hemen bi hastaneye git bence ve genetik testini ihmal etme benim devletteki doktorum bana 2 dedi. İnşallah sende tez zamanda kavuşursun yavrunaAğustos ayında 6 haftalık düşük yaptım, kürtaj olmadı, evde düşürdüm. Bu ay da kimyasal gebelik geçirdim. Sorun bende mi, bebeklerde mi bilmiyorum ama kendimi baya kötü hissediyorum.
Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Direkt kadın doğuma gitsem araştırma yaparlar mı acaba?
Genetik araştırma için 3 kez düşük yapman gerekiyor diye ilk düşük yaptığım zaman dikkate almamislardi.
Amin inşallah. Kadın doğum doktoruna mı gideyim şimdiÇok geçmiş olsun kuzum. Genetik test için iki düşüğün olması gerekiyor 3 değil. Hemen bi hastaneye git bence ve genetik testini ihmal etme benim devletteki doktorum bana 2 dedi. İnşallah sende tez zamanda kavuşursun yavruna
Evet canım kadın doğum doktoruna git durumunu anlat ve genetiğe yönlendirilmek istediğini söyleAmin inşallah. Kadın doğum doktoruna mı gideyim şimdi
Tamam teşekkür ederimEvet canım kadın doğum doktoruna git durumunu anlat ve genetiğe yönlendirilmek istediğini söyle
Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladınız ? Benim üç gündür hafif akıntılar var bazen kahve bazen pembe. Ama adette olmadım. Kaset Testte pozitif çıktı. Çalıştığım İçin kan testi de veremedimAğustos ayında 6 haftalık düşük yaptım, kürtaj olmadı, evde düşürdüm. Bu ay da kimyasal gebelik geçirdim. Sorun bende mi, bebeklerde mi bilmiyorum ama kendimi baya kötü hissediyorum.
Test yaparak koyulugu takip ettim pozitif çıkıyordu sonra siliklesmeye başladı ve adet oldum inşallah sizin bebişiniz tutunur. Bır an önce hastaneye gidin progestan falan verirler düşüğü engellerKimyasal gebelik olduğunu nasıl anladınız ? Benim üç gündür hafif akıntılar var bazen kahve bazen pembe. Ama adette olmadım. Kaset Testte pozitif çıktı. Çalıştığım İçin kan testi de veremedim
Peki ağrınız sızınız var mıydı ?Test yaparak koyulugu takip ettim pozitif çıkıyordu sonra siliklesmeye başladı ve adet oldum inşallah sizin bebişiniz tutunur. Bır an önce hastaneye gidin progestan falan verirler düşüğü engeller
Çok geçmiş olsun, inşallah bebişinize kavuşursunuz yakında. Ben de gerekli testleri yaptıracağım artık. Rahmimde bir problem olduğunu düşünüyorumÇok geçmiş olsun bende Ocak ayında bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj oldum ilk gebeliğim ve ilk Kürtajimdi( doktorum hemen gen testi istedi şehir hastanesinde yaptırdık 3 ay sürdü sonuçlar bende kan pıhtılaşmasi olduğunu söyledi doktorum aylardır tedavi görüyorum umarım tüm anne olmak isteyenlere rabbim nasip eder
Evet vardı iki gebeliğim de ağrılı geçti ve kanamam başladı ama bahsettiğim ağrı adet öncesi gibi değil adet günü ağrısı gibi yani ufak tefek batmalar oluyorsa sorun değil oPeki ağrınız sızınız var mıydı ?
Amin inşallah. Tebrik ederim bebişiniz için inşallah sağlıkla gelsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun. Aslında ben hamile kalma konusunda sorun yaşamıyorum istediğimiz zaman yumurta takibi yaparsam o ay gebelik oluyor ama iste ilerlemiyor sorun bu. Rahmimde veya genetigimde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Henüz 23 yaşındayım ve hormanlarima bakıldı, her şey yolunda ama bir sıkıntı var muhakkak. Bakalım bu hafta doktora gideceğim inşallah genetik test konusunda sorun çıkarmazlar çünkü ikinci veya üçüncü düşüğü yaşamak istemiyorumMerhaba, benim şubat ayında 9 haftalik bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Nisan ayında kimyasal geçirdim. Sonrasında ben de acaba bir sorun mu var diye hastanelere gittim. Hem özel hem de tıp fakültesinde ücretli bir doktora gidiyordum. Sizin gibi ben de genetik falan yapayım bir sorun mu var diye düşündüm. Ancak kimyasalı düşük olarak bile gormuyorlarmis. Bana her kadın ortalama senede 1 kez kimyasal geçirir ancak hamilelik testi yapmadıkları için farkına varmadan süreci geçirirler dendi. Bense çok üzüldüğüm ve tıp fakültesindeki doktorla biraz konuştuğum, kendisi de kuzenimin yanında bir dönem çalıştığı doktor olduğu için genetik test yapmak istiyorum dediğimde kabul ettiler. (Benim gittiğim özel hastanede genetik test birimi de yoktu). O dönem mayıs ayında rahim filmi de çektik. Eşim de test yapti. Daha sonra bana tüpler acik çocuk istiyorsan deneyin dendiği için biz beklemedik. Rahim testinden 3-4 gün sonra hamile kaldım. Bu arada genetik test sonucu ortalama 20 gün ile 1 ay arasında çıkıyordu. Ancak bana, önceden düşük olduğu için ve çocuk istediğim için coraspin 100 mg başlatıldı. İyi ki de başlatılmış. Genetik test sonucunda ufak bir kan pıhtılaşma sorunum çıktı ne olur ne olmaz diye coraspin e devam ettirildi hatta bir dönem karından iğne de vuruldum. 12.haftamda perinatolog bıraktırdı iğneyi ancak coraspine devam ettirildim. Şimdi neredeyse 7 aylık hamileyim ve kızımızı bekliyoruz. Bu arada ben bu kadar çabuk hamile kalacağımı asla düşünmüyordum. Sonrasında rahim filmi ardından hamile kalma sayısının çok olduğunu gördüm. Kısmette varmış. Allah isteyen, hak eden ve uğraşan herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Genetik testi yaptırın muhakkak. Sağlık çalışanı bir arkadaşım romatizma için de yaptırmıştı, o da sebep oluyor imiş ama ben yaptirmamistim. Bazı doktorlar ne olur ne olmaz coraspin önden başlatıyor imiş. Hamilelik olmadan. Eşiniz de mümkünse test yaptırsın. Umarım en kısa zamanda yoluna girer sizin için her şey. Geçmiş olsun yenidenAmin inşallah. Tebrik ederim bebişiniz için inşallah sağlıkla gelsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun. Aslında ben hamile kalma konusunda sorun yaşamıyorum istediğimiz zaman yumurta takibi yaparsam o ay gebelik oluyor ama iste ilerlemiyor sorun bu. Rahmimde veya genetigimde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Henüz 23 yaşındayım ve hormanlarima bakıldı, her şey yolunda ama bir sıkıntı var muhakkak. Bakalım bu hafta doktora gideceğim inşallah genetik test konusunda sorun çıkarmazlar çünkü ikinci veya üçüncü düşüğü yaşamak istemiyorum.
Bende iki kere kimyasal gebelik geçirdim 2.kimyasaldan hemen sonra kadin doğuma gidip anlattım pıhtılasmadan süphelendigimi söyledim ve genetiğe yönlendirdi beni genetiktede eşimde bende test verdik ve bende pıhtılaşma çıktı şuan hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorumAğustos ayında 6 haftalık düşük yaptım, kürtaj olmadı, evde düşürdüm. Bu ay da kimyasal gebelik geçirdim. Sorun bende mi, bebeklerde mi bilmiyorum ama kendimi baya kötü hissediyorum.
3 kere düşük yapmanıza gerek yok 1 düşün bir kimyasalınız var bakar genetik. Kendinizi üzmeyin bazen tamamen denk geliyor. Siz tahlillerinizi yapın yine deAğustos ayında 6 haftalık düşük yaptım, kürtaj olmadı, evde düşürdüm. Bu ay da kimyasal gebelik geçirdim. Sorun bende mi, bebeklerde mi bilmiyorum ama kendimi baya kötü hissediyorum.