• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 doğum 1 kürtaj sonrası aylardır anne olamıyorum

Hayalim4545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
16
5
1
40
33 yasındayım. 10 yasında kızım var. Evliliğimi sonlandırmak zorunda kalıp 2. Evliliğimi yaptım. 7 yıldır evliyim. 4. Yılımda hamile kaldım ve düşük yaptım. 7 aydır uğrasıyoruz. Bir türlü hamile kalamıyorum. Çaksir suyu keçiboynusu kürü kullandı eşim. Folik asit alıp sigarayı bıraktım. Her ay hamilelik belirtisi yasadım. Gögüs uclarım karardı sol kasığımda sertlesme aserme mide bulantısı.. ne varsa yasadım. Ancak bu ay gögğslerimde kararma ve asırı şişme olmadı sadece hassas.sadece ektradan sarı koyu kıvamlı akıntım var 1 haftadır. Adete 5 gün kala idrar testim negatifti. Afet günüm yarın akıntım sarı renkte devam ve hafif mide bulantısı var. Bu ay da umudu kesmek istemiyorum. Gecmez de şimdi bir kac gün

33 yasındayım. 10 yasında kızım var. Evliliğimi sonlandırmak zorunda kalıp 2. Evliliğimi yaptım. 7 yıldır evliyim. 4. Yılımda hamile kaldım ve düşük yaptım. 7 aydır uğrasıyoruz. Bir türlü hamile kalamıyorum. Çaksir suyu keçiboynusu kürü kullandı eşim. Folik asit alıp sigarayı bıraktım. Her ay hamilelik belirtisi yasadım. Gögüs uclarım karardı sol kasığımda sertlesme aserme mide bulantısı.. ne varsa yasadım. Ancak bu ay gögğslerimde kararma ve asırı şişme olmadı sadece hassas.sadece ektradan sarı koyu kıvamlı akıntım var 1 haftadır. Adete 5 gün kala idrar testim negatifti. Afet günüm yarın akıntım sarı renkte devam ve hafif mide bulantısı var. Bu ay da umudu kesmek istemiyorum. Gecmez de şimdi bir kac gün
bu sarı kıvamlı akıntıyı çok duyuyorum hamile arkadaşlardan... belki hamilesinizdir bozmayın hiç moralinizi. bazen uğraştıkça olmayan şey aklınıza bile gelmeden pat geliveriyor. bence evren süpriz yapmayı çok seviyor

bu sarı kıvamlı akıntıyı çok duyuyorum hamile arkadaşlardan... belki hamilesinizdir bozmayın hiç moralinizi. bazen uğraştıkça olmayan şey aklınıza bile gelmeden pat geliveriyor. bence evren süpriz yapmayı çok seviyor
İnşallah gerçekten beklemek ne zormuş. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

amin bende beklemedeyim o yüzden anlıyorum sizi ben negatifi görme pahasına olsada bugün test yapmaya kararverdim. tutamıyorum kendimi

Yarın adet olmam gerekiyor yarın gelmezse 1 gün daha bekleyeceğim. Umarum bu ay bari olır. Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun

Merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım. 6 yaşında kızım var ikinci bebeğim henüz nasip olmadı. Bu ay çok umutluydum, ovulasyon testi falan yaptım her şey çok güzeldi ama günümden 14 önce adet oldum. Yani yumurtlamadan 4 gün sonra:((( neden böyle oldu anlamadım ama çok mutsuzum:((

Kadın doğum uzmanına gidip adet düzenleyici alabilirsin. Adet düzensizliği sadece bu ay mı oldu. 14 gün erken gelmesi normal değil. Stres insanı bitiriyor. Bende aynı durumdayım 7 aydır umutla bekliyorum hep boş. Vakit kaybetmeden bir uzmanla görüşün derim

Geçen ay adetten iki hafta önce kahverengi leke olmuştu ve adet gününe kadar sürmüştü her belirtiyi hamileliğe yoruyorum:( cumartesi gideceğim inşallah çol önemli bir şey yoktur

Geçen ay adetten iki hafta önce kahverengi leke olmuştu ve adet gününe kadar sürmüştü her belirtiyi hamileliğe yoruyorum:KK43: cumartesi gideceğim inşallah çol önemli bir şey yoktur
Kötü düşünme adet gördükçe yumurtalıklar tazelenirmiş. İyi düşün sen daima

hayalim4545 nasıl hamile kaldınız sizin durumunuzu yaşayan bi arkadaşım serophone ve dupaston kullanarak gebe kalmıştı

Back