1. Denemesi tutmayıp 2. Denemesi tüp bebekte tutan var mı?

Benim 6.denemede tuttu , 3.denemede de tutmuştu ama düşük oldu.Ne yaparsanız yapın bazen zamanı gelmeyince olmuyor galiba.İnsallah 2.denemede hamile kalırsınız sağlıklı bir bebeğiniz olur Bol şans diliyorum

Herkese merhaba ilk tüp bebek denemem negatif oldu ve moralim cok bozuk... 2. Sefer de tüp bebek denemesi tutma sansı nedir bu sekılde 1. De tutmayıp 2. De tutan varmı?
Bende seninle aynı durumdayım 1inci kalite olarak iyi oldugunu söylemişlerdi umutlandım. ama tutmadı şimdi 2 Transver için tedavi aşamasındayım inşallah 2 transverimiz tutar bana ilk göre diğer tüp bebeklerin tutma ihtimalinin daha fazla oldugunu söylemişlerdi. Üzülmeyin inşallah tez zamanda gebelik haberinizi alırsınız

İnsallah sizinki de tutar ben adet oldum diğer adette ancak başlıyacam

Herkese merhaba ilk tüp bebek denemem negatif oldu ve moralim cok bozuk... 2. Sefer de tüp bebek denemesi tutma sansı nedir bu sekılde 1. De tutmayıp 2. De tutan varmı?
Benim ilk denemede tuttu, çift embriyoydu. Bir tanesi tutundu. İkinci denemem yoğun strest ve ağır kaldırmam sonucunda diye tahmin ediyorum tutmadı.

Benim bir arkadaşım 3. denemesinde hamile kaldı ve doğum yaptı. İlk iki denemesinde kimyasal bile tutmamıştı ve eşinde de kendisinde de gebeliğe engel hiç bir sorun yoktu. Sebepsiz yere olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…