- 6 Nisan 2022
- 2.741
- 3.594
- Konu Sahibi sunshinebaby
InsallahBen de kararsızım 2. Sefer bana extra yapılıcak birşey yok ondan korkuyorum yine aynı seyleri yaptıracğm insallah olumlu sonuç alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallahBen de kararsızım 2. Sefer bana extra yapılıcak birşey yok ondan korkuyorum yine aynı seyleri yaptıracğm insallah olumlu sonuç alırım
Doktorunuz kimdi acabaInsallah
Prof.dr ebru öztürkDoktorunuz kimdi acaba
Siz genetige gönderdiniz mi acabaProf.dr ebru öztürk
İnşallah mutlu sona ulaşmanıza cok sevindimBenim 6.denemede tuttu , 3.denemede de tutmuştu ama düşük oldu.Ne yaparsanız yapın bazen zamanı gelmeyince olmuyor galiba.İnsallah 2.denemede hamile kalırsınız sağlıklı bir bebeğiniz olur Bol şans diliyorum
Yok 3 negatif sonrasi gonderiliyor normalde sizin neden gittiSiz genetige gönderdiniz mi acaba
Bilmiyorum tutma sansı daha yüksek dediler genelde öneriyolar galibaYok 3 negatif sonrasi gonderiliyor normalde sizin neden gitti
Ilk denemede yk bildiğim kadarıylaBilmiyorum tutma sansı daha yüksek dediler genelde öneriyolar galiba
Benm gittigim yerde genelde yapıyorlar herkese..Ilk denemede yk bildiğim kadarıyla
Bende seninle aynı durumdayım 1inci kalite olarak iyi oldugunu söylemişlerdi umutlandım. ama tutmadı şimdi 2 Transver için tedavi aşamasındayım inşallah 2 transverimiz tutar bana ilk göre diğer tüp bebeklerin tutma ihtimalinin daha fazla oldugunu söylemişlerdi. Üzülmeyin inşallah tez zamanda gebelik haberinizi alırsınızHerkese merhaba ilk tüp bebek denemem negatif oldu ve moralim cok bozuk... 2. Sefer de tüp bebek denemesi tutma sansı nedir bu sekılde 1. De tutmayıp 2. De tutan varmı?
İnsallah sizinki de tutar ben adet oldum diğer adette ancak başlıyacamBende seninle aynı durumdayım 1inci kalite olarak iyi oldugunu söylemişlerdi umutlandım. ama tutmadı şimdi 2 Transver için tedavi aşamasındayım inşallah 2 transverimiz tutar bana ilk göre diğer tüp bebeklerin tutma ihtimalinin daha fazla oldugunu söylemişlerdi. Üzülmeyin inşallah tez zamanda gebelik haberinizi alırsınız
Benim ilk denemede tuttu, çift embriyoydu. Bir tanesi tutundu. İkinci denemem yoğun strest ve ağır kaldırmam sonucunda diye tahmin ediyorum tutmadı.Herkese merhaba ilk tüp bebek denemem negatif oldu ve moralim cok bozuk... 2. Sefer de tüp bebek denemesi tutma sansı nedir bu sekılde 1. De tutmayıp 2. De tutan varmı?
Önemli olan 5. Güne gitmesi değil ki. Ben 3. Gün iyi kalite embriyosu ile hamile kaldım. Doğdu 1,5 yaşına geldi büyüdü bile. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin.Benim de 8 döllenmıs den 1 tanesi 5. Güne gitti genetigi saglam geldi ama tutmadı simdi sürece baştan başlayacagım
Amin canım bende öyle dusunuyorumÖnemli olan 5. Güne gitmesi değil ki. Ben 3. Gün iyi kalite embriyosu ile hamile kaldım. Doğdu 1,5 yaşına geldi büyüdü bile. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin.
Size gebelik aşısı ,serum vs yapılmış mıydı transfer öncesi ,Bir de naturel siklusla transfer başarı oranı daha yüksek oluyomuşAmin canım bende öyle dusunuyorum
Evet yapıldı hepsi hiçbi işe yaramadı..Size gebelik aşısı ,serum vs yapılmış mıydı transfer öncesi ,Bir de naturel siklusla transfer başarı oranı daha yüksek oluyomuş
Embriyonuzun kalitesi neydi belki ondan tutmamıştırEvet yapıldı hepsi hiçbi işe yaramadı..
Hayır canım kaliteli ve genetige gitmiştiEmbriyonuzun kalitesi neydi belki ondan tutmamıştır