18 yasındayım bu ay 3 kez regl oldum pazarteside dra gittim kadın dogum kan tahlili yapti lüteinlestiren hormon yuksek cikti dr endokrinolojiye gonderdi endokrinoloji dr'uda bi testle anlasilmaz kadn dogum bi hap vermisti onuda kullanma dedi kan testi yptirdi cuma ultrason cektircem troid us istedi cok kotu bisey cikarmi cok korkuyorum uyku girmiyo dusunmekten gozume bu arada sirtimin alt tarafinda karnim da faln agrilar var szin fikriniz nedir yorumlarinizi eksik etmeyin lutfen
Psikolojik rahatsizlik benimkisi hastaneye karsi...siz bana suan senin hic birseyin yok ama dra gidip kontrol yaptircaz desen gene korkarim elimde olan birsey degil allah kimseye boyle bir korku yasatmaz umarim
Psikolojik rahatsizlik benimkisi hastaneye karsi...siz bana suan senin hic birseyin yok ama dra gidip kontrol yaptircaz desen gene korkarim elimde olan birsey degil allah kimseye boyle bir korku yasatmaz umarim
Dogum kontrol hapi verirse kullanmk istemiyorum desem baska tedavi sekli uygularmi sizce dogum kontrol hapi baya zararliymis diye okudum duydum sivilce doluydu bir kizin surati boyle bi yan etki yaparsa cok kotu bi psikolojik savasi girerim biliyorum kendimi sinava hazirlik donemindeyim sorunlu bi yapim var psikolojik olarak
Dogum kontrol hapi verirse kullanmk istemiyorum desem baska tedavi sekli uygularmi sizce dogum kontrol hapi baya zararliymis diye okudum duydum sivilce doluydu bir kizin surati boyle bi yan etki yaparsa cok kotu bi psikolojik savasi girerim biliyorum kendimi sinava hazirlik donemindeyim sorunlu bi yapim var psikolojik olarak
çoğu doktor polikistikover için doğum kontol hapı veriyor.ama tedavi amaçlı değil kistlerin daha fazla çoğalmaması için.
peki adet düzensiliği kilo tüylenme varmı sizde.
birde agnucaston ilacını bir araştırın doktorunuza danışarak tabi.
bu hap sivilceye adet dönemi huzursuzluklara ve düzensizliklere yardımcı oluyor.
tamamen bitkisel hayıt hapı diye de geçer.ama kendi kafanıza göre değil doktorunuza danışın.
sınavda başarılar