1 çocuğum var fakat 2.ci çocuğuma gebe kalmaya çalışıyorum bu ay değişiklik hissediyorum yardım lütfen

Toprak44

Bebişim sağlıcakla gelsin 🙏🤰
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
249
134
Arkadaşlar 24 yaşındayım, nisanda 6 yıllık evli olacam, ocak ayının başında 4 yaşına girmis bir oğlum var, yaklaşık 1,5 yıla yakın eşimle korunmadan ilişki yaşıyoruz ancak çocuğa hiç niyetlenmemiştim, oğluma da zor gebe kaldım( iliski sonrasinda bel altina yastik, ilac icmeme, agir kaldirmama, bel oturtma falan yaptim)simdi cocuk istiyorum bu ay yine yastik islemini yaptım bugün adet günüm ama olmadım, döngüm 30-35 gün arası değişiyor biraz daha beklesem mi,test icin erken mi 😔 belim çok ağrıyor 1 kere başım döndü ve kasıklarım sızladi sanki adetten farkli gibi.. ben mi abartiyorum acaba

Yarın ilk idrarla test yapın daha erkenden öğrenenler var biride ben 🤪😅
Ne guzel ne zaman ogrendiniz, ilk gebelik mi
Ben Bugün dayanamadım gidip 2 tane test aldım az önce 1 tane yaptım ama negatif çıktı, eczacı en az 1 hafta geçsin dedi bekleyeyim bari

Yaptığım gebelik testini biraz bekletmek için bırakmıştım şimdi bakınca böyle olduğunu gördüm sizce test mi bozuk
20200311_184125.jpg

Testimi bekletmiştim boyle olmus sizce bozuk mu
Evet ya da idrarı çok damlatmissiniz.

Ben adete 4 gün kaladan başlamıştım. Adet olmam gereken gun olmadım. 2. Gun sabah ilk idrarla yaptim silik cizgi kan vermiştim çıkmıştı fakat sonra adet geldi değer düştü kimyasal oldu.

Benim sonum gibi olmasın inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Evet ya da idrarı çok damlatmissiniz.

Ben adete 4 gün kaladan başlamıştım. Adet olmam gereken gun olmadım. 2. Gun sabah ilk idrarla yaptim silik cizgi kan vermiştim çıkmıştı fakat sonra adet geldi değer düştü kimyasal oldu.

Benim sonum gibi olmasın inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Hadi ya çok üzüldüm eğer istiyorsaniz Allah gönlünüze göre versin inşAllah 😔 kimsenin kucagi bos kalmasin..

Şuanda koyuluk geçti şeffaf bi cizgi kaldi hayirlisi olsun haklarimizda..

Eklentiler

• 15839440871262772556290710566258.jpg
    15839440871262772556290710566258.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 26
Bence sabah ilk idrarla deneyin damlatirken kağıdında kaç damla yazıyorsa o kadar damlatin, cift ciktiysa kan verin hatta direk kan kesin olur.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için denemeye devam tabi kii🙏🏻🤭

Hadi ya çok üzüldüm eğer istiyorsaniz Allah gönlünüze göre versin inşAllah 😔 kimsenin kucagi bos kalmasin..

Şuanda koyuluk geçti şeffaf bi cizgi kaldi hayirlisi olsun haklarimizda..

Bence sabah ilk idrarla deneyin damlatirken kağıdında kaç damla yazıyorsa o kadar damlatin, cift ciktiysa kan verin hatta direk kan kesin olur.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için denemeye devam tabi kii🙏🏻🤭
🤭🤭🤭 tabi ki tutana kadar 🤗

Çikarsa size de yazacagim

X