• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 cm e yakın Multiple periferik kistler hakkında yardımcı olur musunuz?

Bilateral overlerde 1 cm lik Multiple Periferik Kistler

• Tehlikeli

OY: 0 0,0%
  • O kadar önemli değil

• Büyüyebilir

• Büyümez

• Ankete Katılan
    0

angelprincess35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
1
0
1
33
Merhabalar.Çok sık tuvalate gitme ihtiyacım oluyordu.Bir baskılanma ve şiddetlenmeyle tuvalete gidiyordum.Az miktarda kesik kesik geliyordu.Tuvaletten kalktığımda tekrardan o his geliyordu.Son bi kaç gündür de yanma hissi de olmuştu.Üroloji doktoruna gittim tahlil alındı.Röntgen ve ultrason ile biletaral overlerde 1 cm e yakın multiple periferik kistler olduğu yazıyodu.Morunol diye bi ilaç verdi.Daha sonra Pcos açısından incelenmesi gerektiğini söyledi.Daha sonra özel hastaneye gittim bugün.İdrar tahlilini tekrar istedi pazartesi de sonuçlarını almaya gideceğim.Bir de bende kıllanma fazla oluyor.Göbeğimdeki kılları gördü epey çok dedi.Hormon testi yaparız 1 ay sonra adetin 2-5 arasındaki süreçte dedi.Sizce napmalıyım?Bitkisel bir çözümü var mı bu kistlerin?Büyük ihtimal doğum kontrol hapları verecekler.Bu haplar işe yarıyor mu?Çözüme ulaşılıyor mu?Kıllanma ve bu kistler yok oluyor mu?Lütfen yardım edin.Bu konudan dolayı kendimi çok kötü hissediyorum..

Back