Gebeliğe Hazırlık 1 buçuk yıl sonra hamile kaldim ,hanımlar gelinn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifsuu1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2024
3
1
22
Herkese merhabalar,size hiç bir tedavi görmeden 1 yıl 4 ay sonra doğanın mucizesiyle nasil hamile kaldigimdan bahsetmek istiyorum.Ben evliliğimin ilk iki ayında doğum kontrol hapı kullandım ve daha sonra bıraktım.Hastanede defalarca hormon testi yaptırdım ancak hiç bir sorun çıkmadı ,sadece son testimde doktor pcos olabilir ama çok düşük bir ihtimal dedi.Esimden sperm testi istendi ,iş yoğunluğundan ,çok uzun saatler çalıştığından dolayı randevu almamıza rağmen gidip test yapmadi .Artık umudu kesmiştim, gittiğim her yerde bebek soruyorlardi ve ben gerçekten çok üzülüyordum ,bütçemi ayarlayıp tüp bebek yapmak konusunda eşimi ikna etmeye çalışıyordum,son ay burada birinin hayıt yaprağı ve aslan pençesi otundan bahsettiğini okudum , adetimin tamamen bittiği gün aktardan hayıt yaprağı ve aslan pençesi otu aldım .Ben genellikle öğlen ve akşam yapıyordum ,french preste demliyor ve içiyordum ,otları karıştırmıyordum ama birini öğlen birini akşam içiyordum .sadece bir hafta içtim ,daha sonra yumurtlama gerçekleşeceği için içmedim ,ayrıca sadece öğlenleri aç karna soğan suyu içtim onu da sadece 5 gün uyguladım ,ayın 21 inde adet olmam lazımdı ve gelen giden yoktu ,her zamanki gibi test yapıp kendimi hayal kırıklığına uğratmak istemedim ,içtiğim bu çaylardan dolayı geciktiğini düşündüm .Sonra kaset test alıp yaptım ve negatif çıktı çok üzüldüm adet olmayi bekledim ama nedense içim rahat değildi ,o testin doğru sonuç vereceğine inanmadım ve hemen aynı gün bir tane erken gebelik testi aldım ve onu da yaptım sonuç pozitifffff,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah,sormak istedikleriniz olursa yazın lütfen cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…