1 buçuk yaşındaki oğlumun yüzündeki leke

Bekmuratovsal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2019
1
0
1
27
Bebeğim 8 aylıkken akraba evine gitmiştim 6 yaşında kedileri vardı birden oğlum heyecanlanıp kediye doğru hamle yapınca kedi yüzünü tırmaladı hastaneye gittik iğne yapıldı çok izi kalmadı ama ısırıktan sonra yüzünde iki tane mor leke kaldı dokunulduğunda sert birşey olduğu anlaşılıyor bu ne olabilir ?hangi bölüme randevu almalıyım? Başına böyle birşey gelen oldu mu? Resimde tam elmacık kemiğinin ustunde. inşallah bilen birisi olur

Eklentiler

• IMG-20190408-WA0000.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG-20190408-WA0001.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 43
Gecmis olsun canim. Kediler malesef cok evcil canlilar degil. Benim hem kedim köpegim var 2 sine de aşığım ama gelde huylarini sor bana kedinin igneleri varsa yani asiliysa neden igne vuruldunuz . Bunun icin cildiye bölümüne gitmeniz lazım. Bazen iz kalabiliyor tirmik izi madecassol krem surun ama mor bu lekeler aciyormu dokununca belki baska bi yere carpmistir onunda kremi hidroid krem ama tabiki doktora gidin durumu banada haber edin enteresan çünkü morluk kalmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…