Merhabalar kızlar, aranıza yeni katıldım. 4 aydır bebek için uğraşıyoruz ama sonuç alamıyoruz. Evliliğimin 3. ayı doktora gitmiştim herhangi bir sıkıtı olursa tedavi olayım diye hiçbir şey çıkmadı. Ama sonuç da alamadıkça şüpheleniyorum. Tekrar hastaneye gitmeli miyim? Veya farklı bir öneriniz var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 buçuk yıllık evliyim 4 aydır gebe kalamıyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Eylül 2018
- 338
- 401
- 103
- 38
Canım gebelik için en az bir sene korunmasız ilişki gerekiyor.bu sürede olmazsa araştırma sürecine gidersin.4 ay bunun için erken bı zaman.adetin ilk gününden itibaren 11-18 günler arası yumurtlama tarihlerin muhtemelen eğer adetlerin düzenliyse.o gunleri degerlendir mutlaka bol şans
Canım gebelik için en az bir sene korunmasız ilişki gerekiyor.bu sürede olmazsa araştırma sürecine gidersin.4 ay bunun için erken bı zaman.adetin ilk gününden itibaren 11-18 günler arası yumurtlama tarihlerin muhtemelen eğer adetlerin düzenliyse.o gunleri degerlendir mutlaka bol şans
Flo diye bir uygulama var ona göre belirliyoruz yumurtlama tarihlerini o konuda sıkıntı yok gibi ama benimle aynı zamanda hatta daha sonra evlenenler bile hamile kalınca ister istemez moral bozukluğu oluyor :/
sen hamilesin galiba :) senin tecrüben nasıl oldu
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
ben kendimi dağlara taşlara vurayım tam 13 aydır deniyoruzMerhabalar kızlar, aranıza yeni katıldım. 4 aydır bebek için uğraşıyoruz ama sonuç alamıyoruz. Evliliğimin 3. ayı doktora gitmiştim herhangi bir sıkıtı olursa tedavi olayım diye hiçbir şey çıkmadı. Ama sonuç da alamadıkça şüpheleniyorum. Tekrar hastaneye gitmeli miyim? Veya farklı bir öneriniz var mı?
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Eğer adetleırn duzenlıyse adet bitiminden 1 2 sonra ilişkiye girmeye başlayın ve muhakak adet bitimine kadar birlikte olun .
Herkes 2 günde 1 diyor ama ben her gun yaptım . Çok nadır atladıgım gunler oldu .
Rabbıme şükürler olsun ilk ayda hamıle kaldım . Kafana asla takma ben 3-4 ay olmaz zaten dıye yola başladım .
Herkes 2 günde 1 diyor ama ben her gun yaptım . Çok nadır atladıgım gunler oldu .
Rabbıme şükürler olsun ilk ayda hamıle kaldım . Kafana asla takma ben 3-4 ay olmaz zaten dıye yola başladım .
ben kendimi dağlara taşlara vurayım tam 13 aydır deniyoruz
Çok zor tabi Allah yardımcımız olsun canım, isteyip de olmadıktan sonra aynı ruh halini yaşıyoruz hepimiz
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
aynen öyle canım evlendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık ama henüz gebelik oluşmadı malesef senin içinde daha çok erken kendini strese sokma tatlım en kısa zamanda nasip etsin RabbimÇok zor tabi Allah yardımcımız olsun canım, isteyip de olmadıktan sonra aynı ruh halini yaşıyoruz hepimiz
- 8 Eylül 2018
- 338
- 401
- 103
- 38
Anladım canım haklısın tabi ama bu bünyeden bünyeye göre değişir biraz şans işi diyelim ama sabırlı olmakta fayda var mutlaka senin içinde yazılan hayırlı bı zaman vardır.olumlu düşün stres yapma o düşünceye girersen olacağı varsada zorlanırsın stresli bünyede gebelik oluşumu gecikir.rahat ol ve akışına bırak
Eğer adetleırn duzenlıyse adet bitiminden 1 2 sonra ilişkiye girmeye başlayın ve muhakak adet bitimine kadar birlikte olun .
büyük şanslısın :) ya ben çalışıyorum eşimle çalışma saatlerimiz hiç uymuyo güç bela birlikte oluyoruz zaten onun da etkisi vardır muhtemelen ... sadece yumurtlama günlerinde
Anladım canım haklısın tabi ama bu bünyeden bünyeye göre değişir biraz şans işi diyelim ama sabırlı olmakta fayda var mutlaka senin içinde yazılan hayırlı bı zaman vardır.olumlu düşün stres yapma o düşünceye girersen olacağı varsada zorlanırsın stresli bünyede gebelik oluşumu gecikir.rahat ol ve akışına bırak
Çok teşekkür ederim ... :)
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Peki oculasyon kullanıyormusun belkıde birlikte oldugunuz gun yumurtlamıyorsundur ..büyük şanslısın :) ya ben çalışıyorum eşimle çalışma saatlerimiz hiç uymuyo güç bela birlikte oluyoruz zaten onun da etkisi vardır muhtemelen ... sadece yumurtlama günlerinde
Peki oculasyon kullanıyormusun belkıde birlikte oldugunuz gun yumurtlamıyorsundur ..
hayır sadece bir program varya flo diye adet tarihlerimizi girdiğimiz onun hesapladığına göre birlikte oluyoruz. Adet bitiminde başlıyor bi sonraki adet dönemine 12 gün kala bitiyor
- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
Kendinize vakit tanımalısınız canım ben 2 bucuk yıldır bebek istiyordum 2 düşüğüm oldu, ve şimdi yine hamileyim rabbim nasip ederse bu sefer inşallah kucağıma alırım. Dua et :) bizimde hiç bi şekilde sorunumuz yoktu ama olmayınca olmuyor ovulasyon testi ile yumurtlamalarını takip et, eşine keçiboynuzu pekmezi içir. İnşallah hamile kalırsın
Kendinize vakit tanımalısınız canım ben 2 bucuk yıldır bebek istiyordum 2 düşüğüm oldu, ve şimdi yine hamileyim rabbim nasip ederse bu sefer inşallah kucağıma alırım. Dua et :) bizimde hiç bi şekilde sorunumuz yoktu ama olmayınca olmuyor ovulasyon testi ile yumurtlamalarını takip et, eşine keçiboynuzu pekmezi içir. İnşallah hamile kalırsın
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canıımm :) darısı bana olsun inşallah :) bişey sorucam hiç kullanmadım bilmiyorum ovulasyon testleri de gebelik testlerine benzer şekilde mi yapılıyor
- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
Sağol canım amin inşallah, Evet canım, adet bitiminden 4 gün sonra falan başlıyosun cift cizgiyi gordukten 24 saat sonra ilişkiye giriyorsun, zaten internetden araştırırsan detaylı bi şekilde ögrenirsin. Benim yapmadığım kür kalmadı, soğan kürü, süt maydonoz buharı, eşime keciboynuzu suyu, pekmezi derken.. Cok bekledik :) 3 hafta once de rahim filmi cekildim temiz cıkmıştı oda şükür şimdi 5 haftalık hamileyim :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canıımm :) darısı bana olsun inşallah :) bişey sorucam hiç kullanmadım bilmiyorum ovulasyon testleri de gebelik testlerine benzer şekilde mi yapılıyor
aynen öyle canım evlendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık ama henüz gebelik oluşmadı malesef senin içinde daha çok erken kendini strese sokma tatlım en kısa zamanda nasip etsin Rabbim
biz korunduk daha doğrusu eşim korundu 4 ay önceye kadar eczanedeki kadın onun da etkisi olur gebelik gecikmesine dedi
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Ona uyarak %30 luk ıhtımal olan hamılelık işine daha düşürüyorsun ama .. O tarihler kesın değil . Herkesın yumurtlama gunu değişiktir . Bazıları ayda 2 kere olur ..hayır sadece bir program varya flo diye adet tarihlerimizi girdiğimiz onun hesapladığına göre birlikte oluyoruz. Adet bitiminde başlıyor bi sonraki adet dönemine 12 gün kala bitiyor
İstersen ovulasyon testı al ..
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
doğrudur canım hayırlı vakitte hayırla sağlıkla gelsin inşallahbiz korunduk daha doğrusu eşim korundu 4 ay önceye kadar eczanedeki kadın onun da etkisi olur gebelik gecikmesine dedi
Sağol canım amin inşallah, Evet canım, adet bitiminden 4 gün sonra falan başlıyosun cift cizgiyi gordukten 24 saat sonra ilişkiye giriyorsun, zaten internetden araştırırsan detaylı bi şekilde ögrenirsin. Benim yapmadığım kür kalmadı, soğan kürü, süt maydonoz buharı, eşime keciboynuzu suyu, pekmezi derken.. Cok bekledik :) 3 hafta once de rahim filmi cekildim temiz cıkmıştı oda şükür şimdi 5 haftalık hamileyim :)
çok çok teşekkür ederim cevapların için. Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin :)