1.bucuk aylik bebegim surakli ac

Ayse1414

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
30
0
6
Sivas
Slm
Benim ilk bebegim ve napacagmi bilmiyorum suan 1.bucuk aylik ve surekli ac biberon iciyor bazen 120 bazen 150 ama her 2saat te bir mama istiyor ve ben fransada yasadim icin buranin doktorlari bana cok kiziyor cok iciyor diye boyle devam ederse uzmana gorutmem lazimis. Bir care lazim lutfen yadimci olun tercubelli anneler

bencede biraz fazla benim kızım 3 bucuk aylık günde 4 defa anca 120 cc içiyor bence sen başka bir doktora götür canım tedbiri elden bırakma

ama korkmada bak belki kızının karnı aç olmayabilir gazı vardır düşünsene mesela benim kızım gazı varken sürekli emmek istiyordu sen bu ağlamalarını açlıktanda zannediyo olabilirsin günde 5 yada 6 defa idrar dolu bez alıyosan doyuyodur canım belkide gazdan ağlıyo çocuk

benimde ilk bebeğim bende ilk zamanlar hep aç zannediyordum nekadar dikkat edersen et neyaparsan yap oluyor malesef sabahtan akşama kadar akşamdan sabaha kadar hiiç durmadan ağladı annem bu aç deil gazı var dedi memeden çekince ağlıyordu kucakta biraz oyalanıyordu doymuyo gibiydi sonra sab simlexs die bir ilaca başladım yanındada colica ikisini bir arada kullandım kırkı çıkmadan mecbur rezene çayı verdim 2 yada 3 günde bir bazen maden suyu bak maden suyunun hiç bir zararı olmaz iki üç günde bir yarım çay kaşığı verebilirsin süper gaz çıkartır bazen mamasına bile koyuyorum ben dene bakalım bunları karnına ılık yağlarla masaj yap saç kurutma makinası tut eğer susarsa gazdandır ya düşünsene hangi çocuk sürekli mama ister sebebi vardır belki allah göstermesin başka rahatsızlığı var doktorunu deiştir işte dene bişeyler canım ama bence bi ihtimal gaz dır şimdi kızım 3 buçuk aylık allaha şükür atlattım senin psikolojini şuan okadar iyi anlıyorumki canım ama geçicek hiç merak etme yalnız deilsin sen dediklerimi bi dene

birde doktorum şunu söylemişti üç saat arayla beselemessen içtiğini sindiremez daha çok gaz yapar demişti ağlasın bekle oyalamaya çalış bakalım en azından 2 saat kadar dene sonra ver kısır döngü olur susar biraz sonra yine gaz olur tekrar başlar

Slm
Benim ilk bebegim ve napacagmi bilmiyorum suan 1.bucuk aylik ve surekli ac biberon iciyor bazen 120 bazen 150 ama her 2saat te bir mama istiyor ve ben fransada yasadim icin buranin doktorlari bana cok kiziyor cok iciyor diye boyle devam ederse uzmana gorutmem lazimis. Bir care lazim lutfen yadimci olun tercubelli anneler

içsin yaa korkma
benimki de öyleydi
iştahlı ve gazlı olunca böyle,sonra düzelir

Cevap verdiginiz icin tesekur ederim. Icmesi sorun degil ama burdakiler kilo aldigimi obes bebek diyorlar hemen bakim insallah duzelir ilk bebegim oldu icin baya bi zorluk cekiyorum kimsedem de yok yengelerim annem hepsi tatile gitiler tek basima kaldim

Cevap verdiginiz icin tesekur ederim. Icmesi sorun degil ama burdakiler kilo aldigimi obes bebek diyorlar hemen bakim insallah duzelir ilk bebegim oldu icin baya bi zorluk cekiyorum kimsedem de yok yengelerim annem hepsi tatile gitiler tek basima kaldim

doktor benimkine de obez olur demişti ama
diş çıkarmaya ve hareketlenmeye başlayınca zaten kilo veriyorlar
korkma obez olmaz

Back