Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan 31 yaşındayım bu zamana kadar kimseye şans verip bu kadar sınırlarımı geçmedim.Elestiriliyorum bu konuda etrafimdan bu kadar katı olma bir gorus.Etrafimdaki herkes nasil becerdiyse ilk seferde doğruyu buldu evlendi cocuklandi ben hala çocuklarla uğrasiyorum hep bir keşke olmasın geriye baktığımda diye artık bu saatten sonra attığım adımlar.1 ay her gorusmeden sonra keşke dedim ama ömür boyu o şansı vermedigim için demekten iyidir bakış açım bu.Şimdi sormamin nedeni ise boşlukta olduğum bir dönemdeyim farklı yorumlar iyi gelir kafamdaki düşüncelere ilaç olur diye açtım konuyu.Yorumlarin hepsi icin teşekkür ederimBöyle bir ilişki neden devam ediyor? Çak aşırı saçma geldi yazdıklarınız. Bir insan istemediği bir ilişkiyi neden 1 ay devam ettirir ki?
Aynı iş yerindeyiz ben ofis o saha çalışanı.Bir haftadır çok şükür iletişim yok.Beni sadece tedirgin eden orda burda bahsediyor mudur.İş ortamında salak saçma adımı ağzına almiyordur umarım.Öpüsme el ele tutusmadan ilerisi yok bunu insanlar günlük tanımadıkları kişilerle yapıyor tek gecelik ilişki yaşıyor.Yaptigim şeyin kötü birşey olduğunu düşünmüyorum sadece iş yerinde meze yapmasından korkuyorum.Kadin olmak çok zor gerçekten.Katılıyorum.
Adamla ilişkiniz yok. Bu herif nefes alsa yeter mantığında her gördüğünü taciz etmeye, tecavüz etmeye çalışan biri. Sizinle cinsel beraberlik derdi.
Bir yandan da paranızı çarpmaya çalışmış. Gerizekalı herif tüm kadınlar evlilik sözüyle bir anda yelkenleri indirecek sanıyor
Evlilik falan manipülasyon için kullanılır, bunlar hikaye bildiğin artık profesyonel dolandırıcı olmuş. Sizinle görüşürken aynı anda başkaları ile beraber bir de onların yanında sizden manyak kadın diye bahsediyordur.
Herifi blokla her yerden ve sktiri çek. Bir daha ararsan polise haber veririm de. Hayatından çıksın gitsin.
Ya birine desin biz x ile öpüştük,el ele tutuştuk diye nolur ki? Bu yaptığınız şeyleri sevgili olan ve isteyen herkes yapar. Ha ama yalan katıp anlatır mı derseniz bununla ilgili sizi yargılamakta kimsenin haddine değil.Şuan 31 yaşındayım bu zamana kadar kimseye şans verip bu kadar sınırlarımı geçmedim.Elestiriliyorum bu konuda etrafimdan bu kadar katı olma bir gorus.Etrafimdaki herkes nasil becerdiyse ilk seferde doğruyu buldu evlendi cocuklandi ben hala çocuklarla uğrasiyorum hep bir keşke olmasın geriye baktığımda diye artık bu saatten sonra attığım adımlar.1 ay her gorusmeden sonra keşke dedim ama ömür boyu o şansı vermedigim için demekten iyidir bakış açım bu.Şimdi sormamin nedeni ise boşlukta olduğum bir dönemdeyim farklı yorumlar iyi gelir kafamdaki düşüncelere ilaç olur diye açtım konuyu.Yorumlarin hepsi icin teşekkür ederim
Aynı iş yerindeyiz ben ofis o saha çalışanı.Bir haftadır çok şükür iletişim yok.Beni sadece tedirgin eden orda burda bahsediyor mudur.İş ortamında salak saçma adımı ağzına almiyordur umarım.Öpüsme el ele tutusmadan ilerisi yok bunu insanlar günlük tanımadıkları kişilerle yapıyor tek gecelik ilişki yaşıyor.Yaptigim şeyin kötü birşey olduğunu düşünmüyorum sadece iş yerinde meze yapmasından korkuyorum.Kadin olmak çok zor gerçekten.
Şuan 31 yaşındayım bu zamana kadar kimseye şans verip bu kadar sınırlarımı geçmedim.Elestiriliyorum bu konuda etrafimdan bu kadar katı olma bir gorus.Etrafimdaki herkes nasil becerdiyse ilk seferde doğruyu buldu evlendi cocuklandi ben hala çocuklarla uğrasiyorum hep bir keşke olmasın geriye baktığımda diye artık bu saatten sonra attığım adımlar.1 ay her gorusmeden sonra keşke dedim ama ömür boyu o şansı vermedigim için demekten iyidir bakış açım bu.Şimdi sormamin nedeni ise boşlukta olduğum bir dönemdeyim farklı yorumlar iyi gelir kafamdaki düşüncelere ilaç olur diye açtım konuyu.Yorumlarin hepsi icin teşekkür ederim
Aynı iş yerindeyiz ben ofis o saha çalışanı.Bir haftadır çok şükür iletişim yok.Beni sadece tedirgin eden orda burda bahsediyor mudur.İş ortamında salak saçma adımı ağzına almiyordur umarım.Öpüsme el ele tutusmadan ilerisi yok bunu insanlar günlük tanımadıkları kişilerle yapıyor tek gecelik ilişki yaşıyor.Yaptigim şeyin kötü birşey olduğunu düşünmüyorum sadece iş yerinde meze yapmasından korkuyorum.Kadin olmak çok zor gerçekten.
Benim karakteri mi herkes biliyor çok takdir ediliyorum çalışma tarzım duruşum şefim tarafından övgüyle bahsYa birine desin biz x ile öpüştük,el ele tutuştuk diye nolur ki? Bu yaptığınız şeyleri sevgili olan ve isteyen herkes yapar. Ha ama yalan katıp anlatır mı derseniz bununla ilgili sizi yargılamakta kimsenin haddine değil.
Bizim iş yerini bilseniz aynı ofiste evli olanlar aile sorunlari icin tartisanlar mi evlenip bosananlar mi iki ay icin de Nisan atanlar mi.Bir de benim gibi deneyip bırakanlar var kiminden haberimiz var kimi de benim gibi saklamaya çalışanı.Bizim kurumun normali olmuş bu artık ben de çok direndim kaç kere görüşmek için üçüncü sahislarla haber gonderenler oldu ama büyük konusmamak lazımmış yasayıp görmek varmış böyle.Neden hiç hoşlanmadığınız bu adamla bu kadar bile sürdürdünüz şaşırdım. Hadi bir şans verdiniz. İlk günden aileme bahsettim ayakları yapması, parasal sorunlardan konu açması, para istemesi falan... O noktada sürdürmemeliydiniz.
Bir de iyi niyetle doktora birlikte gidelim falan demişsiniz. Aynı İş yerindesiniz değil mi? Şimdi bir hiç uğruna gerginlik olacak, sürekli yüz yüze geleceksiniz belki de...
Hayır diyebilmek gerekiyor bazen.
Bence iletişimi kes ve kurtul hasta ruhlu bır mıkrop.Merhabalar,
Nasıl anlatsam bilmiyorum o kadar uzunki 1 aylık süreçte yaşadıklarım 10 yıllık evliliğe denk resmen.İş yerinde farklı bir birimde çalışan birisi denk geldik rastlantı olarak ve bizim ekipten biriyle arkadaş instagramdan beni ekledi ve samimi bir sekilde konuştu ben mesafe koyarak mesaj attım kısa kestim.Yalniz o devam ettirdi ben her defasında iş arkadaşı olduğumuzu belirttim yaşam tarzlarımizin farklı olduğunu bir kere de olsa görüşmek istediğini söyledi.Ben de boşlukta olduğum bir dönemdeyim ne kadar dirensemde ısrarlarına karşı koyamadim birinci görüşmeden sonra ikincisi geldi ve ikinci kez gorustugumuzde çok samimi davrandı elimi tutmaya çalıştı sarıldı rahatsız olduğumu söyledim eve gelince bir daha görüşmek istemediğimi dile getirdim arkadaş olarak gorusecektik samimiyet rahatsız etti ismi yokken ilişkinin sonra tekrar israrlar arkadaş olarak kalırız ömür boyu diye tehditler ben sadece Zamana yaymak istiyordim böyle gelince devam ettim görüşmeye ve ilişkinin içinde buldum kendimi.Devamli evlilikten bahsediyor annesine bahsettiğinden benimde artık söylemem gerektiğinden daha ilk haftada bunlardan bahsediyordu.bir buluşmamızda yan masada çocuklu iki kadın buna seslendi nerden tanıştığını sordum cafede otururken tanismislar yemeğe çıkmışlar ben açıkça söyledim benden oncesi beni ilgilendirmez ama benimle görüşürken bu tarz ilişkiler yaşarsan devam edemem dedim.Baska bir gorusmemizde parasızlıktan dert yandı ve şakayla iki kere benden para istedi.Ucuncu kez ayrılırken 50 lira istedi ve ben çok şaşırdım daha 3 haftadır gorusuruyoruz açık açık bende de yok dedim nakitim yoktu gercekten eve gidince mesajlastim hoşuma gitmediğini söyledim daha birbirimizi yeni tanıyoruz dedim.Şakayla istedim tbai senden böyle birsey istemem dedi sonra ama çok zor durumda kalmista olabilirdim ve sendne isteyebilirdim dedi.Sonra bir haftasonu buluştuk ailesiyle tartışmış problemleri varmış şeytan diyorki tek eve çık falan diye söylendi.Ayrica bu süreçte hep ben ariyorum ya da görüşmek istiyorum ilk hafta olup biten adam gorusmek için hep hasta devamlı grip böbregi midesi bulanıyor doktora beraber gidelim diyorum araba yok biri goturcek diyo arıyorum sesi iyi geliyor ertesi gün buluşmak istiyor görüşüyoruz turp gibi iyileşmiş olarak geliyor yanıma.Yine ailesiyle problemlerini anlatırken zor bir dönemden geçtiğini söyledi beni anla dedi koluna bir ağrı girdi sol koluna kalktık mekandan yürürken kötüyüm dedi doktora gidleim dedim kabul etmedi arkadaşını aradi ayrıldık ben eve gittim.Mesajlastik gitmiş doktora Krem vermiş falan.Sesini duymak için aradım iyi geldi mekanda maç izliyorlarmis.sonra yazdım maç bitince yaz bana diye.Bi saat var dedi yazmadı 1 buçuk saat geçti aradan ben de.Mac bitmsitir başka bişey vardir kesin dedim hep bahane bahane çünkü içiyoruz doncem sana yazmış bende şimdi dönmüyorsan boşver yazdım ilişkinin gitmediginden bahsettim iki saat sonra yazmış kafam çok güzel oldu beni anla.Gece aradı beni 3 bira içmiş kendisine gelmiş sorunlarını içerek çözüyor ben red edincede içip yazmış bana bunuda söylemişti ayrıca.Ertesi gün bişey olmamış gibi mesaj attı ben dün tartistigimizi konuşmamız gerektigini söyledim sorunlarını içerek çözüyorsun tedirgin oluyorum dedim uzun zamandır gergin uyanmiyorjm kendimi geremicem görüşürüz yazdı.bende istediğinde goruscek istemediginde sebepler sunup gorusmiceksen mesajlasmayi kesecek ve telefonu kapatacaksan ben de gerildim dedim.Seni alikoymayayim yazmış bana bende evet birbirimizi alikoymayalim yazdım ve iletişimi kesti.Kizlar sizce kim haklı?
İnstagramdan kendi listemden çıkardım ve onunda takipçilerinden çıktım.Telefon numarasını da sildim.Ara ara bir acı yokluyor bile bile lades yapışımın ve hayata geç kalışımın.Ama ne demiş Melike Şahin "Ne mümkün yıkılmak yine doğruldum bak."En sevmediğim ve en güven vermeyen erkek tipi; ilişkinin başında anneme senden bahsettim ile başlayıp evlenmeye kadar konuşmalar yapan tipler.
Bu adam önce size temas ile yaklaşarak bi yoklamış acaba cinsellik yaşayabilir miyim erkenden diye sonradan da paraya çevirmiş ibreyi. Hastalıklar falanda yalan. Buluşmak istememiş. Ve bence bu adamın buluştuğu başka kızlar da olabilir. Bu kadar eyvallahı yoksa, kolayca bağı koparacak laflar ettiyse bi güvencesi vardır onun.
Engelle geç. Acayip toksik bir insan. Eminim birkaç hafta sonra ben nasıl bir boşluktaydım da bu adamla sevgili olup katlandım diyeceksin ve bir tiksinme gelecek.
Sezen Aksu'nun da dediği gibi; geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki.İnstagramdan kendi listemden çıkardım ve onunda takipçilerinden çıktım.Telefon numarasını da sildim.Ara ara bir acı yokluyor bile bile lades yapışımın ve hayata geç kalışımın.Ama ne demiş Melike Şahin "Ne mümkün yıkılmak yine doğruldum bak."
Sakamisin bu adamla cidden görüştun mü? Bir de kim haklı diyorsun. Bacım arkana bakma çek gitMerhabalar,
Nasıl anlatsam bilmiyorum o kadar uzunki 1 aylık süreçte yaşadıklarım 10 yıllık evliliğe denk resmen.İş yerinde farklı bir birimde çalışan birisi denk geldik rastlantı olarak ve bizim ekipten biriyle arkadaş instagramdan beni ekledi ve samimi bir sekilde konuştu ben mesafe koyarak mesaj attım kısa kestim.Yalniz o devam ettirdi ben her defasında iş arkadaşı olduğumuzu belirttim yaşam tarzlarımizin farklı olduğunu bir kere de olsa görüşmek istediğini söyledi.Ben de boşlukta olduğum bir dönemdeyim ne kadar dirensemde ısrarlarına karşı koyamadim birinci görüşmeden sonra ikincisi geldi ve ikinci kez gorustugumuzde çok samimi davrandı elimi tutmaya çalıştı sarıldı rahatsız olduğumu söyledim eve gelince bir daha görüşmek istemediğimi dile getirdim arkadaş olarak gorusecektik samimiyet rahatsız etti ismi yokken ilişkinin sonra tekrar israrlar arkadaş olarak kalırız ömür boyu diye tehditler ben sadece Zamana yaymak istiyordim böyle gelince devam ettim görüşmeye ve ilişkinin içinde buldum kendimi.Devamli evlilikten bahsediyor annesine bahsettiğinden benimde artık söylemem gerektiğinden daha ilk haftada bunlardan bahsediyordu.bir buluşmamızda yan masada çocuklu iki kadın buna seslendi nerden tanıştığını sordum cafede otururken tanismislar yemeğe çıkmışlar ben açıkça söyledim benden oncesi beni ilgilendirmez ama benimle görüşürken bu tarz ilişkiler yaşarsan devam edemem dedim.Baska bir gorusmemizde parasızlıktan dert yandı ve şakayla iki kere benden para istedi.Ucuncu kez ayrılırken 50 lira istedi ve ben çok şaşırdım daha 3 haftadır gorusuruyoruz açık açık bende de yok dedim nakitim yoktu gercekten eve gidince mesajlastim hoşuma gitmediğini söyledim daha birbirimizi yeni tanıyoruz dedim.Şakayla istedim tbai senden böyle birsey istemem dedi sonra ama çok zor durumda kalmista olabilirdim ve sendne isteyebilirdim dedi.Sonra bir haftasonu buluştuk ailesiyle tartışmış problemleri varmış şeytan diyorki tek eve çık falan diye söylendi.Ayrica bu süreçte hep ben ariyorum ya da görüşmek istiyorum ilk hafta olup biten adam gorusmek için hep hasta devamlı grip böbregi midesi bulanıyor doktora beraber gidelim diyorum araba yok biri goturcek diyo arıyorum sesi iyi geliyor ertesi gün buluşmak istiyor görüşüyoruz turp gibi iyileşmiş olarak geliyor yanıma.Yine ailesiyle problemlerini anlatırken zor bir dönemden geçtiğini söyledi beni anla dedi koluna bir ağrı girdi sol koluna kalktık mekandan yürürken kötüyüm dedi doktora gidleim dedim kabul etmedi arkadaşını aradi ayrıldık ben eve gittim.Mesajlastik gitmiş doktora Krem vermiş falan.Sesini duymak için aradım iyi geldi mekanda maç izliyorlarmis.sonra yazdım maç bitince yaz bana diye.Bi saat var dedi yazmadı 1 buçuk saat geçti aradan ben de.Mac bitmsitir başka bişey vardir kesin dedim hep bahane bahane çünkü içiyoruz doncem sana yazmış bende şimdi dönmüyorsan boşver yazdım ilişkinin gitmediginden bahsettim iki saat sonra yazmış kafam çok güzel oldu beni anla.Gece aradı beni 3 bira içmiş kendisine gelmiş sorunlarını içerek çözüyor ben red edincede içip yazmış bana bunuda söylemişti ayrıca.Ertesi gün bişey olmamış gibi mesaj attı ben dün tartistigimizi konuşmamız gerektigini söyledim sorunlarını içerek çözüyorsun tedirgin oluyorum dedim uzun zamandır gergin uyanmiyorjm kendimi geremicem görüşürüz yazdı.bende istediğinde goruscek istemediginde sebepler sunup gorusmiceksen mesajlasmayi kesecek ve telefonu kapatacaksan ben de gerildim dedim.Seni alikoymayayim yazmış bana bende evet birbirimizi alikoymayalim yazdım ve iletişimi kesti.Kizlar sizce kim haklı?
Sen çok tripli, depresif ve sitemkarsın adam da gayet rahat, lakayit ve seviyesiz geldi bana okuyunca . Bence hiç uyumlu değilsiniz görüşmeyi kesmelisinizMerhabalar,
Vallahi doğru hepsi.Ben kendimi anlattım yoruluruz dedim ama kendisi kabul etti ben de istemem yan cebime koy dedim sonuç bu.Görüşmüyoruz artık.Sen çok tripli, depresif ve sitemkarsın adam da gayet rahat, lakayit ve seviyesiz geldi bana okuyunca . Bence hiç uyumlu değilsiniz görüşmeyi kesmelisiniz
Adam ne koparsam kâr kafasında sende galiba ciddi seviyeli ilişki seven birisin . Bence de görüşmemek en iyisiVallahi doğru hepsi.Ben kendimi anlattım yoruluruz dedim ama kendisi kabul etti ben de istemem yan cebime koy dedim sonuç bu.Görüşmüyoruz artık.
Bence kimin hakli oldugu falan hic onemli degil acilen kosarak uzaklasman gereken bir tip her anlamda bunu belli etmis zaten daha neyi bekliyorsun ki kac git kurtar kendiniMerhabalar,
Evlenerek evden sorunlardan kaçma derdindeAdam ne koparsam kâr kafasında sende galiba ciddi seviyeli ilişki seven birisin . Bence de görüşmemek en iyisi
Bu arada bir önceki yorumunuz sayesinde kendime dışardan baktım hakketen ne çok trip ne çok agresiflik bitirmekten korktuğum için hep olay çıkarmışım tamam ben gidiyorum bitti dememişim.Burayı sizleri seviyorum gerçekten yorumlar sayesinde aydınlandım.İstemediğim birisiyle görüşmek mi hayır bu kadar agresif ve tripli olmak mı hayır.Yorumunuz için teşekkür ederim.Elinize sağlık...Adam ne koparsam kâr kafasında sende galiba ciddi seviyeli ilişki seven birisin . Bence de görüşmemek en iyisi
Evet kendinizi sevin ve bazı şeyleri kaybetmekten korkmayın trip sitem ve agresif tavırlar seni yaşlandirir . Umarım gönlüne göre sevecegin ve seni senn olduğun için seven biriyle karşılarsin mutlu ve pozitif bir yaşam diliyorumEvlenerek evden sorunlardan kaçma derdinde
Bu arada bir önceki yorumunuz sayesinde kendime dışardan baktım hakketen ne çok trip ne çok agresiflik bitirmekten korktuğum için hep olay çıkarmışım tamam ben gidiyorum bitti dememişim.Burayı sizleri seviyorum gerçekten yorumlar sayesinde aydınlandım.İstemediğim birisiyle görüşmek mi hayır bu kadar agresif ve tripli olmak mı hayır.Yorumunuz için teşekkür ederim.Elinize sağlık...
Siz en başında yaşam tarzınızın farklı olduğunuzu belirtmişsiniz. Niye görüşmeyi kabul ettiniz ki? İleride anlaşamama olasılığınız yüksek. Zaten çocuk da bir tuhaf, fırıldak gibi bir şey. Eziyet çekmeyi seviyorsanız buyrun devam edin.Şuan 31 yaşındayım bu zamana kadar kimseye şans verip bu kadar sınırlarımı geçmedim.Elestiriliyorum bu konuda etrafimdan bu kadar katı olma bir gorus.Etrafimdaki herkes nasil becerdiyse ilk seferde doğruyu buldu evlendi cocuklandi ben hala çocuklarla uğrasiyorum hep bir keşke olmasın geriye baktığımda diye artık bu saatten sonra attığım adımlar.1 ay her gorusmeden sonra keşke dedim ama ömür boyu o şansı vermedigim için demekten iyidir bakış açım bu.Şimdi sormamin nedeni ise boşlukta olduğum bir dönemdeyim farklı yorumlar iyi gelir kafamdaki düşüncelere ilaç olur diye açtım konuyu.Yorumlarin hepsi icin teşekkür ederim.
Merkür retrosuna denk geldim Yaşandı bitti saygısızcaSiz en başında yaşam tarzınızın farklı olduğunuzu belirtmişsiniz. Niye görüşmeyi kabul ettiniz ki? İleride anlaşamama olasılığınız yüksek. Zaten çocuk da bir tuhaf, fırıldak gibi bir şey. Eziyet çekmeyi seviyorsanız buyrun devam edin.