bebgım bırr aylık ılk gunden berı mama ve 11gununden ıtıbarende anne sutumude verıyorum son 3 4 gundr bır ıkınma ve ve gunde bır kez sarı renklı kaksını yapıyor ama çişini bol bol yapıyor 7 8 bez kadar vede gaz sorunumuz var babulıne dıye bır gaz damlası verıyorum milupa aptamıl 1 de maması sizce ıkınması ve gaz problemı mamadanmı? ne yapmalıyım duncege kakasını yaptıgında cıvıktı oyle sert kurru fılan degıl gunde kac kex kaka yapması lazım
bebelac aldım suan onu kullanıyorum bugun ıkıncı gun olmasına ragmen kullanmaya basladıgımdan berı hıc kakasını yapmadı sizce normalmı kac gunde bır kaksını yapması lazım yadaa gunde kac kez kaka yapması lazım
sutum cok az gelıyor benı emdıgı zaman bıle agzı acık aranıyor bende doymuyor oldugunu dusunuyorum suan oğlum 37gunluk aslında bebegıme sutumun yetıp yetmedıgını nasıl anlayacam benı emse bıle mamayıda yemeden asla uyumuyor 3gun önce dr gıttık kılo alımı ıyı ama bu gune kadarda hep mama takvıyesı aldı gaz sorunu için gıttıgımız dr sıcak su torbasına sıcak su koyup bebgın bezının altına koyun bu onu rahatlatır dedı ve 3gundur denıyorum gercekten ıse yarıyor ve sıcak su torbasını koydugum zaman ogun mutlaka kakasınıda yapıyor ıkınmalarıda olmuyor deneyın oğlum ıkındıgı zamanlarda aglardı kıpkırmızı kesılırdı şimdi sıcak su torbasını koyuyorum cok rahat gazını cıkarıyor ve kaksınıda yapıyor:)
slm kızlar,
benimde ikizler 38 günlükler.kızım çok ıkınıyor.ama çok fazla.ve günde 3-4 kez kakalarını yapıyolar.çokmu fazla acaba??.sütümü veriyorum.ikiz oldukları için yetmiyor.arada aptamil mamada veriyorum.kızım için çok üzülüyorum.ıkınırken içim acıyor.öneriniz varmı.çok mu fazla kaka yapıyolar acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?