Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mama mı süt mü veriyorsunMerhaba güzel anneler
1 aylık bebeğim var. Ne gece uyuyor ne gündüz. Perişan durumdayım. Gaz sorununa nasıl önerileriniz var ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kekik otundan cay yapin icin mutlaka. Rezene Çayı da.Merhaba güzel anneler
1 aylık bebeğim var. Ne gece uyuyor ne gündüz. Perişan durumdayım. Gaz sorununa nasıl önerileriniz var ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tek tek emzirmeyi deneyin. Tek memeyi emsin gazını çıkarın diğerine geçin gazını çıkarın. Emer emmez yatırmaya çalışırsanız iki memeden aldığı gazı tek seferde çıkaramaya bilir. Bacak hareketlerini de mutlaka gün içinde 3 4 kere nazikçe tekrarlayın ❤Merhaba güzel anneler
Rezene ve kimyon tohumu çayı için günlük için ama birgün birini diğer gün birini içiyorum ben bu hem beni hem bebeği sakinleştirip gazını azalttı ama pes etme 2 hafta boyunca düzenli içince fayda gördüm ben birde gaz için maflor+ kullanıyorum ben oda çok fayda etti gazınaMerhaba güzel anneler
masaj yapmanızı tavsiye ederim etkiilli oluyo belli pozisyonları var internettende görürsünüz zatenMerhaba güzel anneler
Bu bir süreç zamanla geçecek diyor doktorlar. Gitmediğim doktor kalmadı. İkiz olduğu için mama destekli gidiyor. Anne sütüm de daha rahatlar mama krize sokuyor benimkileri. 3ayda geçer deniliyor. İnşallah geçerİkizlerim var 15 16 saat uyumuyorlar 2ay doldu 3ten gün aldık bizde herşeyi deniyoruz. Sıcak su torbaları ile ayak altı karın bel sırt kısmını ısıtınca biraz rahatlıyorlar birde karnına elma yağı ile masaj yapıyoruz. Tam geçmiyor ama