Bebek Beslenmesi 1 aylık kızım sol mememi reddediyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

lalaytn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
52
8
48
bu gece saat 3 civarı emzirmek için kalktığımızda farkettim,6 da kalktığımda yine oldu.

sol mememi aldığında önce yüzünü buruşturuyor, emmeye başlıyor, emerken elleri kolları sürekli hareket ediyor kafasını çeviyor, rengi değişiyor,kızarıyor.. bi süre sonra ağlamaya başlıyor, emzirmeye devam edersem bu şekilde emmeye devam ediyor, diğer memeye geçersem, sakin sakin emiyor..

bu arada her iki göğsümde şiş ve emzirme saati geldiğinde her ikisinde de ağrı oluyor.

nedeni ne olabilir sizin başınıza geldi mi? lütfen yardım

benim kızımda aynı seyi yapıyor benimkide solu emer sağı mızmızlanırdı ama ben biraz sagda emzirdikten sonra sola geçirirdim şimdide sağı zor alıyo solu emmek istiyo nedendir bilmem ama

doğumdan sonraki ilk 1 ay benim oğum da solu emip sağı emeek istemiyor,kıyamet koparıyordu,solu emzirip sağı da sağıp veriyordum,1. ayından sonra yavaş yavaş sağı da emmeye başladı ve şu anda 7 aylık ocaz haftaya,hala da emiyor,yani sakın pes etme,emmiyosa da sağarak ver bir süre,yavaş yavaş da denemeye devam et,çeneleri güçlendiğinden mi ya da biraz büyüdükleri için mi bilmem sonra sonra düzeliyor bu durum,senin durumunu yalayan çok kişi var,moralini bozma ama sakın pesetme

benim kızımda aynı seyi yapıyor benimkide solu emer sağı mızmızlanırdı ama ben biraz sagda emzirdikten sonra sola geçirirdim şimdide sağı zor alıyo solu emmek istiyo nedendir bilmem ama

teşekkür ederim kızlar cevaplar için sıkıntı neydi bilmiyorum ama geçti alıyor her iki memeyi de

Back