1 aylık hamileyim boğazlarım çok ağrıyoorr :((

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
hamile olduğumu daha yeni öğrendim iki gündür çok boğazımın sol taragı ağrıyor. yutkunurken yırtılıyor sanki. kıpkırmızı olmuş. ılık şeyler içiyorum doğal şeyler denedim, gargara, ballı limon vs. hiç fayda etmedi. ilk üç ayda antibiyotik kullanmakta istemiyorum. dr. gitsem antibiyotik verir diye korkuyorum. ama yarın gitmeliyim herhalde. öncelikle sizler böyle bir şey yaşadınızmı? ilk aylarda antibiyotik kullandınızmı? kadındoğuma 6 haftalık olunca kalp atışları duyulduğunda gitmeyi düşünüyordum. şimdi boğazım için yarın k.doğuma mı gitmeliyim yoksa direk k.b.b mı? bundan önce iki düşük geçmişim var oyüzden çok takıyorum kafaya ((

selam

kbb ye de gıtsen ahamıle oldugunu duyunca antıbıyotık vermeyecektır

bugün dahada kötüyüm. kulaklarıma doğru ağrı ilerledi. kulak iltihabına dönüştü galiba. hergeçen gün ilerliyor. bitkiseller işe yaramadı. daha 4 haftalık hamileyim yaa((

Canım bende ilk aylarda cok hasta olmuştum doktorum agri kesici verdi ama kullanmadim. Ateş yoksa grip olmak bebeğe zarar vermez dedi. Ama kafin dogumcunla konuş derim

Kbb gitim bogazimda aft cikmis meger. Damla vrrfi 3 gun gevmezse ignevrrdi. Brpanten igne. Gebelik kullanim c kategori yaziyor ins kullanmama gerekkalmaz gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…