- 31 Temmuz 2011
- 422
- 210
-
- Konu Sahibi glerknglerkn
Tatile kaçıncı haftada gittin canım sorun yaşadın mıBen tatildeyken 2 kilo almıştım 2 ayda da 2 kilo almışım 55 iken suan 59 ece hızlı mi aliyorum
Tatilden bi gün önce döllenme olmuş 2 hafta kaldık korunmadigim için havuzda tampon kullandım bence sende öyle yapTatile kaçıncı haftada gittin canım sorun yaşadın mı
Merhaba Kızlar sat 27 Temmuz benim de..
Salı günü kan testi sonucum 497 .. Kan testinden sonra 1 damla kan geldi benden sanırım yerleşmeydi .
Çok heycanlıyım ..
Sizde de kaygı var mı , bişey olur diye.. Allah korusun .. benim hep aklımda .. Neden böyle düşünmeye başladım bilmiyorum.
inşallah canım Amiin .. neden bilmiyorum bu endişe ve korkularım ..Cnm bendede oluyor çok endiseliyim ama inşallah bişey olmaz sağlıkla ilerler
Benim 4774tü kese göründü bebek nokta gibiydi normal hiç acele etme kalp atisini 7.ci haftada hatta 8 de net duydu hiç endiselenmeyinbende sata göre 5+5 gün hamile görünüyorum.5+3de doktora gittim hcg 4431 cıktı ben çok çıkmış kese görünür diye doktora gidince doktor daha değerin az yeni hamilelik dedi karından ultrasyondan baktı minik kese görüyorum daha çok kücük dedi bende şaşırdım daha değeri az olan ve haftası 4 hafta olanda bile görünebiliyor kese
Canm benim 4 haftalikken 1 damla kan geldi progestan verdi Dr ihmal etmeyin dr gidin anindaMerhaba Kızlar sat 27 Temmuz benim de..
Salı günü kan testi sonucum 497 .. Kan testinden sonra 1 damla kan geldi benden sanırım yerleşmeydi .
Çok heycanlıyım ..
Sizde de kaygı var mı , bişey olur diye.. Allah korusun .. benim hep aklımda .. Neden böyle düşünmeye başladım bilmiyorum.
6 hafta 4 gun bugun kalp atislarini duydum bebsimin bulanti falan yok bendedebenim adetimin üzeirgün geçmişti 184 çıktı ıkı gün sonra ise 531 çıktı buna bakılırsa benim yükselmem gayet ıyı ama yıne de endiişelıyorum suan 6 haftanın içindeyım ama miğde bulantım falan yok doktor pazartesi kese oluşumu için çağırdı adetimin geçiktiği ilk günler kasık ağrılarım vardı o da geçti şimdi sadece göğüslerim hafif acıyo sizde var mı belirtiler
Benim zor geçiyor 3 gündür bulanti yok sersemlik var6 hafta 4 gun bugun kalp atislarini duydum bebsimin bulanti falan yok bendede
Korkma maşallah değerin iyiMeraba kizlar. Bende adet 6 gün gecikince baktirdim kanda. 1151 çıktı. Çok mu kotu. Sizlerin basıldı. Takvime gore 5+2 deyim. Nişanda kimyasal gecirdim. Korkuyorum.
bende sata göre 5+5 gün hamile görünüyorum.5+3de doktora gittim hcg 4431 cıktı ben çok çıkmış kese görünür diye doktora gidince doktor daha değerin az yeni hamilelik dedi karından ultrasyondan baktı minik kese görüyorum daha çok kücük dedi bende şaşırdım daha değeri az olan ve haftası 4 hafta olanda bile görünebiliyor kese
benim sonra normale döndü biraz büyüdükçe haftasına göre uyum sağlıyor.çok küçükken tam doğru ölçüm yapılamıyorbenimde başıma böyle birşey geldi 6 bucuk haftalık beklerken kesesi 4 haftalık en fazla dedi doktor kafam karışık sizde nasıl oldu acaba ?