1 aylık hamileler

Sat 20 temmuz dün beta 509 çıktı kızlar . 1 hafta önce kanamam oldu 1 gün sürdü sonra lekelenme devam etti doktorum dün proluton depot iğnesi yaptı tedbir amaçlı çarşamba günü keseyi görmek için gidicem inşallah. Geçen yıl 7 haftalik bebeğim kalbi atmadi kurtaj oldum çok korkuyorum yinede

Merhaba Kızlar sat 27 Temmuz benim de..
Salı günü kan testi sonucum 497 .. Kan testinden sonra 1 damla kan geldi benden sanırım yerleşmeydi .
Çok heycanlıyım ..
Sizde de kaygı var mı , bişey olur diye.. Allah korusun .. benim hep aklımda .. Neden böyle düşünmeye başladım bilmiyorum.

Cnm bendede oluyor çok endiseliyim ama inşallah bişey olmaz sağlıkla ilerler

Cnm bendede oluyor çok endiseliyim ama inşallah bişey olmaz sağlıkla ilerler
inşallah canım Amiin .. neden bilmiyorum bu endişe ve korkularım ..
canımı bişeye sıkmamaya çalışıyorum ama bu dönem biraz hassas olduğu için üzülmeyeceğim şeylere üzülüp sonra da bebeğim için kaygılarım başlıyor ..
Umarım atlatırız canım

bende sata göre 5+5 gün hamile görünüyorum.5+3de doktora gittim hcg 4431 cıktı ben çok çıkmış kese görünür diye doktora gidince doktor daha değerin az yeni hamilelik dedi karından ultrasyondan baktı minik kese görüyorum daha çok kücük dedi bende şaşırdım daha değeri az olan ve haftası 4 hafta olanda bile görünebiliyor kese

Benim 4774tü kese göründü bebek nokta gibiydi normal hiç acele etme kalp atisini 7.ci haftada hatta 8 de net duydu hiç endiselenmeyin
Canm benim 4 haftalikken 1 damla kan geldi progestan verdi Dr ihmal etmeyin dr gidin aninda

6 hafta 4 gun bugun kalp atislarini duydum bebsimin bulanti falan yok bendede

Meraba kizlar. Bende adet 6 gün gecikince baktirdim kanda. 1151 çıktı. Çok mu kotu. Sizlerin basıldı. Takvime gore 5+2 deyim. Nişanda kimyasal gecirdim. Korkuyorum.

benimde başıma böyle birşey geldi 6 bucuk haftalık beklerken kesesi 4 haftalık en fazla dedi doktor kafam karışık sizde nasıl oldu acaba ?

benimde başıma böyle birşey geldi 6 bucuk haftalık beklerken kesesi 4 haftalık en fazla dedi doktor kafam karışık sizde nasıl oldu acaba ?
benim sonra normale döndü biraz büyüdükçe haftasına göre uyum sağlıyor.çok küçükken tam doğru ölçüm yapılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…