- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
-
- Konu Sahibi glerknglerkn
şimdiden 2 kilo aldımKızlar kilo alımınız nasıl? ??
bende bugün test sonucumu aldim daha adetim 5 gün varken B hcg 70.87 cikti cok mutluyum allahima cok sukurKızlar yeni hamileler bilgi alışverişi yapalım tecrübelerimizi paylaşalım
Kese görünür hatta belki kalp atisini duyarsınızbugün beta 226 çıktı
sat 20 temmuz
inşallah haftaya çarşamba keseyi görürüz dedi doktorum
Hayirlisi olsun bu haberi her aldığımda çok mutlu oluyorumbende bugün test sonucumu aldim daha adetim 5 gün varken B hcg 70.87 cikti cok mutluyum allahima cok sukur
sence degerim nasil canm cok heycanli ve merakliyimKese görünür hatta belki kalp atisini duyarsınız
Hayirlisi olsun bu haberi her aldığımda çok mutlu oluyorum
Değerin normal tabi herkesin değişebiliyor Bu aralar dikkat etmen lazım sakın ağır kaldırma çamaşır asma vs. Uzatma kolunu bişeyesence degerim nasil canm cok heycanli ve merakliyim
29 temmuz canmSon adet tarihin kac
ya gercektenmi o kadar sevincliyimki hâlâ inanamiyorum senin var bebisin canm3+6 yarın tam bi aylık oluyor
Ben 9 haftalik hamileyim canmya gercektenmi o kadar sevincliyimki hâlâ inanamiyorum senin var bebisin canm
oo maşallah allah kucagina saglikli almayi nasib etsin inşallahBen 9 haftalik hamileyim canm
Amin canm seninde inşallah florik asit verdiler mioo maşallah allah kucagina saglikli almayi nasib etsin inşallah
evet ama persembe degiscek heralde 3 aydir kullandigim vardi hamilelik dusundugum icin vermislerdi kontrole gidince yenisini verceklerAmin canm seninde inşallah florik asit verdiler mi
bende duycam insallah , 2 hafta sonra az kaldiİnsan çok sabirsizlaniyor dimi ben 3haftalikken öğrendim hamile olduğumu ama en güzel duygu kalp atisini dinlemek aşık oldum resmen
Ben çok sabirsizim cinsiyetini çok merak ediyorumbende duycam insallah , 2 hafta sonra az kaldi