1 aylık hamileler

benim adetimin üzerinden birgün geçmişti 184 çıktı ıkı gün sonra ise 531 çıktı buna bakılırsa benim yükselmem gayet ıyı ama yıne de endiişelıyorum suan 6 haftanın içindeyım ama miğde bulantım falan yok doktor pazartesi kese oluşumu için çağırdı adetimin geçiktiği ilk günler kasık ağrılarım vardı o da geçti şimdi sadece göğüslerim hafif acıyo sizde var mı belirtiler

Benim kabiz gaz çok var kasık ağrısı 2 gündür yok 4 haftalik ama reglime 4 gün kala ultrasonda kese göründü p.tesi tekrar gidicem

Bende aralarda batma şeklinde şiddetli kasik agrisi var... meme uçlarında da aşırı hassasiyet.. başka belirtim yok. Dün beta 822 di

kızlar ben adetımden 1 hafta once test yatım pozıtıf cıktı.ayın 26sı adet tarıhım benım.ayın 20 sınde kan verdım 241 cıktı.ıkı gun sonra bıdaha kan verdım 849 cıktı.dr um adetını 1 hafta gecsın oyle gel dedı.haftaya cts falam dr a gıdecegım.hepımıze hayırlısı olsun.ızmırde olan varmı.

cnm benım adetımden 1 hafta once 859 cıktı.senıngıbı once ıkıyuzkusurlerdeydı 4 gun sonra boyle cok cıktı normalde 2 katı cıkması lazımmıs. ve suanda ıkı kese gozukte sende buyuk ıhtımal ıkızlere gebesın:)hayırlısı olsun

Canm benim reglime 3 gün kala 201 bi hafta sonra 4774 çıktı Dr sasirdi 2 defa kan testi yaptı çok yüksek dedi ama başka bişey demedi çarşamba günü bakacak bakalm inş ikizdir

kızlar merhaba ben de varım gecikmemin2. günü 107 ydi 7. günü bugün 1957 çıktı beta hcg carsamba gunu kesemizi göreceğiz inşallah.

Evet oyleymis canım :)) biz kesesini gorduk kalp atışlarıni bile duyduk teyzesi.:))
canım keseyi kaçıncı haftada gördün ve kalp atışınıda
ben daha kan testi yaptırmadım idrarda çift çizgi çıktı adetimde 7 gün geçti hesaplamalara göre 5+3 haftalık olması gerek . şimdi gitsem hem kan testi hem ultrasyonda görebilirmiyim.bide senin keseyi karından ultrasyonlamı gördü

Keseyi 5 +1 de gördük. Kanda da çıkar muhtemelen kesesi de görünür canım. Ben şimdiye kadar karından göremedim minigimi hiç. Kalp atışlarını duymaya gittik orda bile görünmedi karından. Alttan baktık hemen gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…