- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
-
- Konu Sahibi glerknglerkn
P.tesi 201 di salı 351 olduben varım test sonuçun kaç çıktı
2 günde 2 katına çıkması gerekiyormuş yükselmesi gelisiyo anlamına geliyo canmBen de varım kızlar. 4 gün önce 128 di değerim bugün baktirdim 822 olmuş. Ne demek anlamıyorum pek ama artması iyi bişey sanırım.
Benim kabiz gaz çok var kasık ağrısı 2 gündür yok 4 haftalik ama reglime 4 gün kala ultrasonda kese göründü p.tesi tekrar gidicembenim adetimin üzerinden birgün geçmişti 184 çıktı ıkı gün sonra ise 531 çıktı buna bakılırsa benim yükselmem gayet ıyı ama yıne de endiişelıyorum suan 6 haftanın içindeyım ama miğde bulantım falan yok doktor pazartesi kese oluşumu için çağırdı adetimin geçiktiği ilk günler kasık ağrılarım vardı o da geçti şimdi sadece göğüslerim hafif acıyo sizde var mı belirtiler
canım artması gebeliğinin sağlıklı biçimde ilerlediğini gösteriyor sanırım 2 günde 1 ıkı katına cıkııyor degerBen de varım kızlar. 4 gün önce 128 di değerim bugün baktirdim 822 olmuş. Ne demek anlamıyorum pek ama artması iyi bişey sanırım.
Evet oyleymis canım :)) biz kesesini gorduk kalp atışlarıni bile duyduk teyzesi.:))canım artması gebeliğinin sağlıklı biçimde ilerlediğini gösteriyor sanırım 2 günde 1 ıkı katına cıkııyor deger
Bende kalp atisini duydum geçen hafta cok duygulandim yaaEvet oyleymis canım :)) biz kesesini gorduk kalp atışlarıni bile duyduk teyzesi.:))
canım keseyi kaçıncı haftada gördün ve kalp atışınıdaEvet oyleymis canım :)) biz kesesini gorduk kalp atışlarıni bile duyduk teyzesi.:))
Keseyi 5 +1 de gördük. Kanda da çıkar muhtemelen kesesi de görünür canım. Ben şimdiye kadar karından göremedim minigimi hiç. Kalp atışlarını duymaya gittik orda bile görünmedi karından. Alttan baktık hemen gördük.canım keseyi kaçıncı haftada gördün ve kalp atışınıda
ben daha kan testi yaptırmadım idrarda çift çizgi çıktı adetimde 7 gün geçti hesaplamalara göre 5+3 haftalık olması gerek . şimdi gitsem hem kan testi hem ultrasyonda görebilirmiyim.bide senin keseyi karından ultrasyonlamı gördü