1 aylık evliyim ama...

Ailenizi dinlemeyin, kaçın o adamdan.
Aileniz ille de kabul etmezse kadın sığınmaya gidersiniz. Ki aileniz kabul etmeyecek gibi gelmedi bana, sadece şans ver dene diyen kafalardalar.
Allah yardımcınız olsun, ilk aylar zor geçebilir ama bu kadarı normal değil.

Burdaki konuları okudukça çok şaşırıyorum ya nasıl insanlar var böyle.. Sen daha 1 aylık evlisin arkadaş cicim ayları olması gerekirken olana bak Üzgünüm ama saçından tutup sürükleyecek kadar duruma geldiyse 1 ayda ilerde neler yapmaz. Ayrica annesine bu kadar bağlıysa evlenmeseymis ozaman beyefendi

Senin yaşadıklarının aynısını yaşadı bir kızcağız instagramda adı kader Umut Güler intihar etti demişler ama ben kesinlikle inanmıyorum kız evinde kendini asmış bulmuşlar göya 3 aylık evliydi oda kaç kurtar kendini onunda ailesi sahip çıkmamış sayan demişler dayanamamış kadın sığınma evine git kendi ayaklarında dur aileni Nil’e sil kimsenin sana bunu yaşatmaya hakkı yok kendinin kıymetini bil. Bu adam düzelmez daha da kötü olur herşey birde hamile bırakır seni o zaman hepten yanarsın

Hemen kaç kurtar kendini bu ahlâksız insanlardan

1 ayda bunları yaşayacak nasıl zaman buldunuz ilk aylar normalde eşlerin gözü sadece birbirini görür annesini falan sallamaz başından belli bu evlilikten bir cacık olmaz. Annesi çingene ruh hastası belli ki adam da kişiliksiz ve saldırgan hemen çık o evden ne yap et hamile kalmadan.

Ve şunu da söylemek istiyorum lütfen dünyanın sonu olarak görmeyin siz çok değerlisiniz kendinize önce siz değer verin sonra kararlı olun ailenize açın ama lütfen kendinize zarar verecek boyutlara getirmeyin psikolojinizi değer mi bu insanlar için bir düşünün

Üniversite okumuş bir kadinsiniz. Dünya gorusunuzun daha açık olması gerekir. Ayrıca bosaninca dünyanın sonu da gelmiyor. Bir arkadaşım 6 yıllık evliliğin sonunda boşandı. Kocası adam yerine koymuyordu kızı . Adam istedi boşanmayı da . Şimdi kız yeniden evlendi. O kadar.mutlu ki. Kendine değer veren bir eşi var. İlk eşi hafta sonları kendi gezer kız da eşinin annesine yardıma giderdi. Şimdi ki eşiyle Türkiye'yi gezdiler.
Bu kız ki liseyi bile dışarıdan bitirmiş ,evin pek dışına çıkmamış bir kız. Boyun egmedi eşine bosanabildi.

Birincisi sen bir kadınsın köle değil.
Mesleğini icra etmene müsade etmiyorlarmış buna katlanmak zorunda değilsin.
Saçından tutup sürüklemesi altınlarını zorla alması vs.katlanılır gibi değil
Ailenin idare et düzelir demesi ayrı bir olay
He belki düzelir ama ömründen ömür gider.Değermi asla!
Canım çok gençsin hayatının baharındasın
Kendine bu zulmü yapma, yaptırtma
Şiddet anında polis çağır hemen..darp raporunu al
Avukatla görüş .olayları anlat.ilk önce eşine uzaklaştırma çıkart eve sokma bile gitsin anasıyla yaşasın.birkaç ay zaman kazanıp işe gir.Altınlarını vs.talep et...Altınlar ve takı senin hakkın .Gurur yapma sakın .al hepsini onlarda bırakma.canları yansın paragözlerin...Derhal boşan.Bu arada dikkat et sakın hamile kalma..

Size meslektaşım demek istemiyorum. Gurursuzluğunuzdan utandım

Çok ilginç gerçekten daha ne yapması lazım sizin onu terketmeniz için. Yeterli sebep bulamadınız mı? Yazık değil mi gençliğinize?

Sıçarım onun annesineeeee olaya bakkk dediğini yaptırıyo bide ayyy sinir oldummmm , saçından sürüklemek nedemek ya , oğlunu dolduruyo fln ayyy okuyunca cıngar çıkartasım geldi. Allah sana sabır versin ama geç değil emin ol

Ablacığım ,öncelikle darp raporu al ,eğer alamıyorsan da git polise durumunu anlat kadın sığınma evine git bi süre ,eğer ailen destek çıkmazsa iş bulup çalışırsın onlarda bi süre sonra mecbur kabul ederler zaten ,etmeseler de kendi başında ayakta durursun kimseye kendini dövdürüp ezdirip orada boyun eğme ,şiddet gördüğün yer tekrar merhamet bekleyeceğin yer değildir sakın ola durma ,bu şiddetin dayağın sonu yok ,lütfen kendine saygın olsun yaşamak için en azından ,biz burada destekçiniz her daim

Akıla gerek yok. Hazır gençken yolun başındayken dön gitsin. Gençliğiniz ve yıllarınız bu şekilde heba olduktan sonra keşke en başında bitirseydim diyeceksiniz. O ne der bu ne der diye düşünüp hayatını mahvetmeyin. Siz bu hayatı başkaları için değil kendiniz için yaşıyorsunuz. Zaten şu hayatta en sinir olduğum muhabbet sevgililik ya da evlilik olsun hiç farketmiyor 3. Kişilerin dahil olmasıdır. Ve sizin olayınızda annesinin 2,3 dolduruşuna gelen eşiniz sizi hiç saymayıp hayatınızı mahvediyor. Sakın yıllarını onlara heba etme. Geçinemediğin bir bir aile ortamında ise katiyen çocuk yapma ileride boşanırsınız bir ton olay olur. Olan çocuğun psikolojisine olur o ortada kalır hiç gerek yok.

Zaten annesinin agzina bakan adam ADAM degildir kusura bakmayin. Duzelecegini de saniyorsaniz bence yaniliyorsunuz. Bana kalirsa bosan ki daha kotu muamelelere maruz kalma. Annen ve baban da kabul edecektir. İlla kadinlarin olmesi mi gerekiyor anlamiyorum dayan demek bana cok bencilce geliyor. Rabbim size kolayliklar versin.

zaten yazdıklarında yapılacak şey ortada. her konuda boşan demem, fakat daha bir aylık evlisin. kendine yazık etme.
böyle adamların düzeleceği filan yok. ortada çocuk olmadan, boşan. annen, baban her ayrıntıyı biliyor mu? her yerinin mor olduğunu, saçlarından sürüklendiğini bile bile mi dayan diyorlar? sen oraya gittiğinde, kendi kararını söyleyip dik durduğunda eminim arkanda olurlar. fikir olarak olmazlarsa da atacak değiller ya. hemen git darp raporu al, sonradan pişman olma.

Akıl sizde de var, kullanmayı tercih ederseniz hayatınızı güzel yaşamayı tercih edersiniz.Onun yerine fikir vereyim ben size

Sizi saçınızdan sürükleyen şiddet uygulayan bir adamla zaten cinsellik yaşamayın, size dokunmasına bile izin vermeyin. Hemen darp raporu alın. Bir boşanma avukatı bulun, maddi ve manevi tazminat ve boşanma davalarınızı hemen açtırın ve boşanıp insani bir yaşama yönelin. Avukat paranız yoksa barodan acil ücretsiz avukat talep edin

Ailenize kararınızın bu olduğunu, evlatlarının şiddet görüp yerlerde sürüklendiği bir evliliğe boyun eğmesini istemelerinin bir dehşet olduğunu, bir daha bunu söylerlerse onların yanına değil bir sığınma evine gidip yardım isteyeceğinizi, barışma ihtimalinizin sıfır olduğunu anlatın

Telefonunuza Kades programı indirin ve bu adam size zarar vermek için yanınıza bile yaklaştığında hemen kullanın.

Boşanma gerçekleşince de hemen bir iş bulup bir an önce geçiminizi sağlamaya başlayın. Ve eğitiminiz için de açık veya örgün öğretim fırsatlarını araştırın. Okuyun, kendinizi geliştirin, meslek sahibi olun

Hayatınız size sunulmuş, sadece size ait bir yaşam . Ailenizin cehaletine hediye etmeyi, adam olamamış şiddet yanlısı birinin kurbanı olmayı ve onunla kalıp çoluk çocuğa karışarak kendisinin esiri olup hayat boyu dayakla, hakaretle, yerlerde sürünerek hayatınızı heba etmeyi düşünüyorsanız ailenizi dinleyin. Yok hayır insanca yaşamak tercihimdir, hayatımı başkaları öyle istiyor diye rezil perişan etmeyeceğim diyorsanız yukarıda özetledim yapmanız gerekenleri

Kaynananiz degil sorun olan sorun olan ailesi ve karisi arasinda iyi bir denge kuramayan esinizde ve hala sormaniz sasirtici bak guzel kardesim memleketteki kadinlari cinayetleri goruyorsun olayin icinde oldugun icin iyi analiz edemiyor olabilirsin ama net bir sekilde tek yapman gereken gidip darp raporu alip bosanma davasi acman sonra hersey corap sokugu gibi gelir merak etme boyle ne evlilik olur ne sevgi cocuk galan diyorsun hayatinin hatasini yaparsun! Suan hersey karmasik ve zor gorunebilir ama inan bir adim at gerisi gelicek yasayip goreceksin ve oh diyeceksin calis ogretmen ol ayaklarinin ustunde dur ama derhal o hayattan evden ayril

Kaç kurtar kendini ya demesi kolay belki ama inan canından kıymetli değil hiç bişey daha başında böyleyse hiç bir hayır gelmez o evlilikten ahh bu kaynanalar ahh

Şaka gibisiniz cidden şaka gibi ölmek mi istiyorsunuz cinsellik hariç bana dokunmuyor demişsiniz birde size dokunmuyor sacinizdan sürüklemeyi tercih ediyor eşiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…