kızlar yeni fotoğraflar ekledim bakın, önden yandan sağdan soldan37 günlük çok taze
yanaklarım şiş gibi gelebilir ama değil, kilo aldım ondan yanaklara gitti :)
bii de cildime tca peeling uyguluyorum o yüzden çok iyi değil, ameliyatla bi alakası yok yani
ben de çok merak ettimmm ama albümün dışarı kapalı.. yeni üye oldm ben de rinoplasti için doktor arastırıorm cerrahpaşada fatih öktem var burda gördüğüm bikaç isim var bi de.. senin de görsemm resimlerinii.. eklesem olur dimi seni resim göremiorm
kızlar yeni fotoğraflar ekledim bakın, önden yandan sağdan soldan37 günlük çok taze
yanaklarım şiş gibi gelebilir ama değil, kilo aldım ondan yanaklara gitti :)
bii de cildime tca peeling uyguluyorum o yüzden çok iyi değil, ameliyatla bi alakası yok yani
Fatih Öktem'e benim bir tanıdığım olmuştu, memnun da kalmıştı...Başka bir doktor da tavsiye etmişti bana hatta kendisini..Bilgin olsun=)
peki sence nasıl oldu tanıdığının burnu.. senin yorumun ne yani.. bi de çok memnun kalmadığı içinmi bşkasını da önerdi diğer önerdiği doktor kim:) çok soru sordm ama arastrma sürecindeym şu an ve çok kararsızımmm
Kızlar ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti. Hala ameliyat olmuş olmama inanamıyorum, bazen "ya ne zaman burun ameliyatı olacağım" diyerek aynayı elime alıyorum ve güzel burnumu görüyorum :) Zaman nasıl geçti hiç anlamadım.
1 ayda burnumun genel şekli pek değişmedi. Burnumda şişlik çok azdı çünkü. İki kaşımın ortasında çok fazla şişlik vardı çünkü doktor oraya kavis yapmak zorundaydı zira dümdüzdü. Haliyle en çok orası şişti ve haliyle hala şişlikler var. Buna rağmen güzel bence -tabii yorumlarınız da önemli-.
Burnuma çok kötü davranmama rağmen olumsuz bir şey olmadı ÇOK ŞÜKÜR umarım hiç olmaz. Neler yaptığıma gelince, burnumun içinde gözüken dikişli kıkırdağı pislik zannedip almaya çalıştım kanattım kaç kere...
Kedim kucağımdayken burnumu bir güzel ısırdı... Aptal sevgilim (şirinlik olsun diye dedim) yanlışlıkla hafif bir dirsek attı. Sürekli yan yattım yüz üstü yattım. AMA İYİYİM! Ha böyle yazdım ama aldığım ısırıık ve darbe pek ciddi değildi o yüzden olumsuz bir şey olmadı.
Fuat bey çok ilgili ve çok tatlı bir adam. Tecrübeli ve bu tecrübesini fahiş fiyatlara konuşturmuyor. Bir daha ameliyat olmam gerekseydi ona olurdum.
Benden bu kadar. 1 aylık 2 fotoğrafımı albümüme yüklüyorum. Diğerleri daha eski...