• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 1 aylik bebekte yogun gaz sancisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

caytozu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
7
1
1
39
merhaba arkadaslar bebegim 1 aylik oldu ve iki gundur asiri gaz sancilari var gaz damlalrimizi kullanmaya basladik biraz azalma oldu ama yinede uyanirken ikinarak kendini sıkarak uyurken ikinip bastirarak uyuyor varmi bu durumda olan

Havalar çok soguk acaba altını değiştirirken mi üşüyor acabs? sıcak tutun yattıgı yere sıcak su tulumu koyardım ben kızımın o da kış bebeğiydi.sıcacık yatagına yatırırdım bi deneseniz

Karnına, sırtına masaj yapın benim kızımda gazdan çok çektik zamanla geçiyor inşallah sizinde geçer

Havalar çok soguk acaba altını değiştirirken mi üşüyor acabs? sıcak tutun yattıgı yere sıcak su tulumu koyardım ben kızımın o da kış bebeğiydi.sıcacık yatagına yatırırdım bi deneseniz
zannetmiyorum dikkat ediyorum o konuda evimizde sicak doktir ikinci ayda yogun olur dedi bende merak ettim bebegi olanlarda durum neydi diye ☺️

zannetmiyorum dikkat ediyorum o konuda evimizde sicak doktir ikinci ayda yogun olur dedi bende merak ettim bebegi olanlarda durum neydi diye ☺️
İnşallah o da geçer gaz hem bebeği hem anneyi çok yoruyor bende kendi yaptığımı anlatıyım dedim 🤭☺️

Back