• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık bebekde uyku mu gaz mı daha önemli?

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
103
Arkadaşlar benim bebeğim 1 aylık sadece anne sütü ile. Besleniyor. Emerken karnından bazen sesler geliyor gaz olabilir diye emdikten sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum ama uyuduğu için gaz çıkarmaya çalışınca uyanıyor. Tekrar uyutmaya çalışınca da zor uyuyor. Ne yapmam lazım bilemiyorum. Gaz rahatsız etse uyumaz heralde Yardımcı olur musunuz.?

Emip yatması, gelişmemiş olan mide kapağından dolayı çocuk reflusune neden olabir

Ben de uyuyup kalınca gazını çıkarmak için hiç uyandırmadım çünkü bizim ki de hep uyanıyordu

Arkadaşlar benim bebeğim 1 aylık sadece anne sütü ile. Besleniyor. Emerken karnından bazen sesler geliyor gaz olabilir diye emdikten sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum ama uyuduğu için gaz çıkarmaya çalışınca uyanıyor. Tekrar uyutmaya çalışınca da zor uyuyor. Ne yapmam lazım bilemiyorum. Gaz rahatsız etse uyumaz heralde Yardımcı olur musunuz.?
Bagirsakti gaz mideden gak ile cikan gazdan apayri bir durum. Rahatsiz eden asıl gaz bagirsaktaki canim. Doktoruna danış o yonlendirir. Ayrica reflusu de olabilir.

Emdikten sonra mecbur gazi cikacak.uyansada zaten rahatladigi icin kendi kendine uykuya dalabilir.yoksa zaten yine uyanacak sanciyla birlikte hemde.bu sefer daha zor olacak

1 aylik bebekte 2side cok normal

Gazını alıp yatırın.
Böylece emerek uyuma alışkanlığı edinip gece memede uyumak istemez..
Gazını alın yarım kundak yapın yan yatırın çok hafif bir ninni açıp kulağına şşş şşş şş diye fısaldayıp sırtına hafşf hafif pat pat yapın.

Back