Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaslar kolikli oğluma
iki saatte bir kaç cc anne şutu vericem 60 veriyorum uyanikken duruyo
ancak mesela 6 da beslenyip 7 uyuyo 9 uyandinda kaç cc vermem vgerek 90 da versem 100 de 2 saatt sonra aranıyor
üstelik esim gaz sancilarininin bu sekilde verdim için oldunu söylüyor yani 60 vermeliymisim suanda uyanicak ve kaç cc vericem bilemiyorum yani birde bu verdigim şutu uuyudugu zamana göremi vercem yıksa uyandıktan sonraki zaman içinmi
bence bebeğin doyduğunda, süt istemediğinde emmez zaten. ben istediği kadar içiriyorum. ama doktorumuz henüz 1 haftalıkken 2 saatte 50 cc içer demişti. ben uygulamadım bunu tabii. kolik sancılarına gelince, belki sütü hazmedemediğinden sancılanıyordur, gazını çıkarmayı ihmal etme. yine de -bence- doktorunla görüşmelisin.
canım bebişin memeden emmiyomu biberonlama veriyosun bebeğin kolikliyse tam 6 ay rahat yok benim ceylin 6 ay gaz sancısı çekti bebeğini süt ile sınırlandırma istediği kadar içsin karnı doyunca rahat uyur ama 2 saatte bir uyanması ve süt araması normal ben bunları ceylinde yaşadığım için normal şeyler benim yaramaz yarım saat emer uyur 45 dak sonra uyanır yine meme isterdi hele o kolik yüzünden zombiye dönüşmüştüm ne gecem vardı ne gündüzüm bebişini allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gülay bende nuray (ılgım)
bunda gereklilik olmaz ki bebek ne kadar isterse o kadar verilmeli.uyku saatini buna bağlama.Çok verirsen çok uyur diye birşey yok.Benim bebeğim 3 aylık.Çoğu kez 90 cc veriyorum ama doymadığında 30 daha yapıyorum.Çok uyuyup uyandığı zaman 120 içiyor.Doyana kadar vermen gerekir bunun kolikle ilgisi yok.