1 aylık bebeğim katılıyor

Merhabalar benim bebegimde çok sancılı arada çıkartıyor ama bazen kıpkırmızı oluyor yediklerime dikkat ediyorum ama acayip gazlı geçen doktora e bebekten aldıgım süt yapıcı malt içtigimi söyledim doktor o içecek hem çok tatlı hem bebege gaz yapabilir demişti hiç düşünmemiştim onu kendim ilk çocugum da kullandıgım memnun kaldıgım damlayı aldım o biraz iyi geldi

Gaz damlasi hicbir ise yqramaz. Bebegin gazini cikarin. Videolqri izleyin.bebek de kurtulsun siz de rahatlayin

Soyle birsey solemek istiyorm bende ceviz badem findik yerdm sonra annem bana kizdi sen nasil minik bir bebege bole yaparsin ona kola gibi gelir derdi biraktim onlari inan baya gozle gorulur derecede azaldi

Soyle birsey solemek istiyorm bende ceviz badem findik yerdm sonra annem bana kizdi sen nasil minik bir bebege bole yaparsin ona kola gibi gelir derdi biraktim onlari inan baya gozle gorulur derecede azaldi
Kuruyemiş hamileliğimde de yemedim şimdi de yemiyorum bu aralar idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim yarın doktora götürücez bakalım ne diyecekler her yere götürdüm diyetle devam ediyorum bakalım

Merhaba arkadaşlar bende yirmi günlük anneyim . Bebeğim ishal olmuş emzirdigim gibi dışkı olarak çıkarıyor . Bide çok gazı vardı . İlk olarak gaz damlası zinko yu verdik fayda etmedi doktara götürdüm ilk başta biogai verdi etki etmezse metsil ver dedi . Bio verdiğim bir hafta fakat bebeğim daha fazla ishal oldu . İki gündür metsil veriyoruz oda fayda etmiyor . Allah rızası için bana bı çare bulun

Benim oğluma sadece zinco damla fayda etmişti onca ilaç içinden. Bir de her emzirmeden sonra gazını muhakkak çıkarıyor musunuz

Canim sütun yağlı değilse oda ishal yapar yağlı mi sütun eğer yagsizsa bir mama vermeyi dene derim yinede iyi bir başka doktora veya sağlık ocağına danış derim

Sütüm yağlı mi bilmiyorum. Üç gündür gaz damlası vermiyorum . Birde böyle deniyim dedim değişen birşey yoksa başka bir doktora gidicem

Sütüm yağlı mi bilmiyorum. Üç gündür gaz damlası vermiyorum . Birde böyle deniyim dedim değişen birşey yoksa başka bir doktora gidicem
Sağım yap bak birde su vermeyin diyorlar doktorlar anne sütü yeterli diyorlar ama ben veriyorum böbreklere ve kabızlığa iyi geliyor herşeyin yeri ayrı bir tatlı kaşığı tabi 3-4 saatte bir öyle çok değil dene derim

Onu da denedim sanırım zaten şu yüzünden bebeğim bu kadar ishal oldu. Şimdilik daha gibi bu hafta bakicam iyileşme olmazsa önümüzdeki hafta başka bir doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…