1 aylık bebeğim katılıyor

Cigdemdefne

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
16
2
6
27
Merhaba anneler bebeğimin gaz sancısı oluyor ikinmaya başlayınca katılma yaşıyoruz doktor yüzüne kuvvetli üfle bu durumlarda dedi ben anlamış değilim aynı durumu yaşayan yada bilen varmıdır ne yapacağımızı şaşırdık artık masajlar ince ince hareketler yapıyorum biraz rahatlıyor tekrar aralıksız 1 saatten fazla ağlıyor kucağımda gezdiriyorum sakinliyor ama 1 aylık bebekte normal mi ya içim acıyor artık .

Vermez mi biogaiga kullandım ise yaramadi sadsimplex kullanıyorum şuan yine faydası yok zeytinyağı ver dedi doktor saat 3 te gunduzleri veriyorum kakasını yapıyor gaz çıkarıyor ama ıkınınca ağlama krizine giriyor sonra nefes alamıyor morariyor

Bebekler 2 haftalikken gaz sancisi cekmeye basliyolar. En siddetli sancilar da 1 ve 2. aylarda yasaniyor. Saatlerce kucagimda sallardim ben de. 4. ay gibi gecti gazı.
Katılma konusunu bilemedim. Surekli oluyor mu?

Once 1 aylik bebege zeytinyagi verin diyen doktoru degistirin. Benim kizimda 2 yasini gecene kadar katildi. Zamanla geciyor ama gecene kadar omrumden omur gittimi gitti.

Ama katilmanin katilma olduğu kesinlessin diye benim kizima uykuda eeg ve ultrason cekildi.mutlaka bir cocuk norolojiye danisin.

Bebekler 2 haftalikken gaz sancisi cekmeye basliyolar. En siddetli sancilar da 1 ve 2. aylarda yasaniyor. Saatlerce kucagimda sallardim ben de. 4. ay gibi gecti gazı.
Katılma konusunu bilemedim. Surekli oluyor mu?
Ikınınca ağrıyla birlikte katılması başlıyor kucağımda sallıyorum o an hiçbir şey fayda etmiyor ikinmayi bırakınca rahatlıyor

Perşembe gününe randevu aldım çocuk sağlığına doktor bakıp sevk etmesi gerekiyormuş

Evet benzer durumu ilk doğduğunda yaşadık sabaha kadar ağlıyordu sancı çekerek. Biogaia aldım ben probiyotik bi damla bağırsaklarını düzene sokuyor. Gaz cikaramadiklari için zaten sancilaniyorlar. Hala gazimiz var sancilarimiz oluyor ama ağlama krizlerimiz şükür bitti iki üç ıkınıp gazını çıkarıyor.

Damlalar çok fayda etmiyor anlık yatıştırıyor kolik sanırım benim oğlumda öyleydi 60 güne kadar olur azalarak biter dedi doktorum günlük anason maflor ve nurse harveys damla masaj bacağı karna ittirme bunların hepsini bir arada yaparsan rahatlayıp uyur bebeğin

Katılma biz de yaşadık. Kardiyolojiye gönderdi doktorumuz mosmor oluyordu ağlayınca. Bir şey çıkmadı ama ihtimalleri elemiş olduk. Demire bakıldı onda da bir şey çıkmadı.
Gaz sorunu ise geçecek sabır diliyorum size. Biz de çok kötü günler geçirdik. 2-3 ay zor geçiyor. Sonra çok minnoş oluyorlar annesi
Hiçbir ilaç gazı geçirmiyor. Ama sizin yedikleriniz rahatsız edebilir.
Protein ağırlıklı beslenin. Basit karbonhidratlar tüketmeyin. Alerjen besinler tüketmeyin. Süt ürünlerine biraz dikkat edin.

Yediklerinize dikkat ediyor musunuz ? Bebeğinizi çok etkiliyor doktorunuzdan bunun için diyet listesi alabilirsiniz.

5 şişe biogaia bitirdim o dönemde, hiç faydası olmadı gaz için. Metsil aldım, çok faydasını gördüm

Perşembe gününe randevu aldım çocuk sağlığına doktor bakıp sevk etmesi gerekiyormus

İnşallah birşey çıkmaz kıyamıyorum o öyle ağlayınca elimden birşeyde gelmeyince için parçalanıyor çiğ besinler gaz yapan bakliyatlar süt ürünleri tuketemiyorum zaten genellikle proteinli besinler gündüzleri ceviz badem vs çerezler inşallah bu ayları sabırla geçmesini diliyorum çok zor

Yediklerinize dikkat ediyor musunuz ? Bebeğinizi çok etkiliyor doktorunuzdan bunun için diyet listesi alabilirsiniz.
Etmez miyim diiyet programıyla hayatımı sürdürüyorum gazli yiyecekler hayatımda yok doktorum sen istediğin kadar uğraş olacak olduktan sonra oluyor çocuğun ağlaması bile gaz sebebiymis burundan nefes aldıkları için ağızdan ağlayınca hava alıyormuş oda gaz sebebi oluyormuş

Ah kıyamam... Umarım bir an önce atlatırsınız bu süreci o zaman geçmiş olsun. Sağlıklı bir ömür diliyorum ilerde çocuğunuza gazını anlatıp gülersiniz inşallah :)

Ah kıyamam... Umarım bir an önce atlatırsınız bu süreci o zaman geçmiş olsun. Sağlıklı bir ömür diliyorum ilerde çocuğunuza gazını anlatıp gülersiniz inşallah :)
İnşallah azıcık büyüsün iyi olsun ısırıcam yanaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…