- 28 Ocak 2024
- 58
- 36
- Konu Sahibi fedupsamania
Arkadaşlar merhaba bu gün tam 1 aylık olan bebeğim var son 2 haftadır asla kaka yapmıyor sürekli ağlıyor katıla katıla. En son annemin sabun koyalım poposuna demesine tamam dedim dayanamadım onun ağlamasına artık uyuyamıyor baygın baygın bakıyordu çocuğum. Sabun koyunca kakasını yaptı. Ama biz uyarmasak asla yapmıyor morarıyor resmen gece uykularında ıkınıyor. Sabun vs gibi şeyler de yapmak asla istemiyorum ek mama veriyoruz sarılık olmuştu ilk günlerde o yüzden doktorumuz verin dedi. Kaka yapamıyor dedim doktora Biberona 1 çay kaşığı zeytin yağı da ilave edin dedi ama işe yaramıyor ne yapacağız şaşırdık artık doktora da gidiyoruz devamlı kafamıza göre iş yapmıyoruz onun sağlığını en ufak etkileyecek şeye biz izin vermeyiz zaten, gecemiz gündüzümüze karıştı lütfen bana yardımcı olun lütfen. Bide bir düzeltme yapayım bağırsak florasını bozuyormuş sabun bir daha asla denemem bigaia damla önerisi aldım burada doktordan da olumlu yanıt alınca ona bakacağım ilgilenen herkese çok teşekkür ederim umarım bebeklerimiz hep sağlıklı ve mutlu olur
Son düzenleme: