1 Aylık bebegim gaz sancısı çekiyor sürekli emmek istiyor

hazall223

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
2
0
20
Bebegim 1 aylık erkek bebek gaz sancıları var yeni yeni gaz damlası kullanıyoruz yapıyor ama çok zorlanarak çok aglayarak kakasını yaparkende zorlanıyor pişigi var.
Gaz çıkarırken sürekli emmek istiyor ilk başta sütüm mü yetmemeye başladı acaba deyip sürekli emzirdim çünkü aranıyor her defasında emiyor 5 dakika uyuya kalıyor yatırıyorum uykuda sancılanıp yarım saat içinde tekrar uyanıyor tekrar gaz çıkaramadıgı için aglayıp emmek istiyor yarım saate bir saate bir emziriyorum kısır bir döngü halindeyim yani hiçbir işimi yapamaz oldum böyle sürekli emzirme sütün azalır zamanla yetmez diyorlar korkuyorum sürekli emzirmem azaltır mı zamanla sütümü bide gaz yapar diyolar 2 saatten önce emzirmek ne yapmalıyım
çok ağlıyor emzirmeyincede dayanamıyorum

Sık emzirmek sütü arttırır bu bir, emzirirken ara verip gazını çıkar sonra enzirmeye devam et daha rahat eder, gazını çıkarmadan bırakırsan daha fena sancila ir uyusa da çıkar gazını iki, karnına saat yönünde dairesel hareketlerle masaj yap, sonra dizlerini karnına doğru iterek hareketlendir karnındaki gazları çıkarsın, pişik için de oğluma ıslak mendili yıkamadan hiç kullanmadim güzelce temizledim her seferinde, bir yada iki kere hasta ishalken pişik olmustur onun dışında hiç olmadı, emsin sıkıntı yok ama muhtmeelen gazdan tam ememiyor o yüzden böyle ya da temas istiyor düz değil de bı tık yan eğimli yatırmayı dene, inşallah işine yarar, sağlıkla büyüsün inşallah

Bu arada da sende üşütme, gaz yapacak şeyleri yememeye çalış bol su iç direkt geçer bebişe, hafifletemezsen çocuk doktoruyla bı görüş belki birşey dokunuyordur , seninde dikkat etmen gerekir cunku yediğin birşeylerde dokunabilir, yada gaz damlası falan verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…