1 aylik bebegim cok mu kilolu

meltemss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
42
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bebegim dogdugundan beri ememiyor bende sütümü sagip veriyordum emmedigi için de sutum epey az geliyor dr mama takviye yapmamızı söyledi.bizde öyle yaptık bu arada bebeğim Kolik gaz sorunumuz çok fazla bu sebeple kaliteli.bir uyku da.uyuyamiyor uyanık olduğunda sürekli ağlıyor.bugün aşı için sağlık ocağına gittiğimde bebeğin çok kilo almış obez. Olucak bu çocuk mama vermeyin diye epey kızdılar oysaki ben istemez.miyim sağlıklı bir şekilde sadece beni emsin. 3300 doğan bebeğim su an 4700 gerçekten çok mu kilolu ve obez mi olacak benim oğlum psikolojim bozuldu lütfen yardımcı olun (

Canım benim bebeğimde bir aylık 2700 doğdu şimdi 3800 ama benm kendi sütümle bu kadar kilo aldı onlar sana mama ile bu kadar kilo aldı diye çok kızmışlardır uykusuda yok bianda büyümüş bebeğin

benm bebeğimde 2900 gr dogdu 1 aylıkken 4200 gr dı ben sadece emzirdim 6. aydan sonra mama vermeye basladım. biraz kilosu fazla olabilir. ama cokta abartılı değil bence . neredeyse aynı kg almıslar benim kızımla senin bebeğin. ama benimkinin doğum kg su düşüktü. simdi 16 aylık 10 kg hiç kg almıyor. sonradan hareketlenince verir kg yu boşver takma.

Çocuğunuz çok kilolu değil ki,doğum kilosuna göre normal gibi.2 çocuğum da 3050 gr doğdu ve 1 aylıkken yaklaşık o kilodalarmış,hatta daha fazlalarmış,baktım şimdi.Yani kilo alımı daha fazla olmuş benimkilerin.Şuan ikisi de normal kilodalar,şişman değiller yani.Siz de merak etmeyin

Son düzenleme:
Bebeğim zaten doğduğu günden beri gaz sıkıntısı çekiyor uykusundan ikinarak ve ağlayarak uyanıyor katıla katıla ağlıyor bende çaresiz tabi ne yapsam olmuyor birde uzerine beslenme konusu eklenince üzülüyorum gece gündüz böyle geçiyor yorgunluk uykusuzluk önemli değil de onun çaresiz ağlaması beni çok yıpratiyor

Cnm benimde bebeğim şuan bir buçuk aylık daha çok küçük doğum kilosu 3380 şimdi de seninki ile aynı kiloda yani aynen benim bebeğimde beni hiç emmedi makinada sütümü çoğaltmadı azaldı da azaldı şu an çıkan sütüm 100ml sadece bende mama veriyorum mecbur peki bebeğine kaç ml mama veriyorsun

Sabah saatlerinde 100 ml süt geliyor benden diğer saatlerde en fazla 50 bazen o kadar bile değil arada mama veriyorum o da 60 ml ve 2 saatte bir yemek istiyor

Sabah saatlerinde 100 ml süt geliyor benden diğer saatlerde en fazla 50 bazen o kadar bile değil arada mama veriyorum o da 60 ml ve 2 saatte bir yemek istiyor

İyi bence aşırı bi kilosu ve yemesi yokmuş bebişin benim hiç yok sütüm gün boyunca 100 ml (

Süt konusu beni de üzüyor ama napalim riski bu kadarmış Rabbim hastalık dert vermesin su an mühim olan beslenmesi ve mutlu bir bebek olmasi.Allah a şükürlet olsun yinede.birde bu Kolik aglamalari ile ilgili bir çözüm bulabilsem keşke aşırı gazlı bebeğim ikinmaktan poposunda çatlak bile oldu dr krem verdi ama geçmedi cunku hala aynı sıkıntı devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…