Bebek Beslenmesi 1 aylik bebege kac cc formul sut vermeliyim??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asilmisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
276
178
37
Merhaba arkadaslar,

Bebegim 1 Aylik anne sutu ve formul mama veriyorum..ilk baslarda 30 cc sonra 60 cc vermeye basladim ama asla doymuyor,ne yapacagimi sasirdim su an da 90 cc icmeye basladi ama bana cok gibi gelsede cok rahat bir sekilde bitiriyor.

Anne sutu de veriyorum ama cok az geliyor..aslinda onceligim o ama cok fazla sutum yok

Bilgidi olan arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var...

Aynı sorun bende de var. 21 günlük benim bebeğim 2 saatte bir 60 ml mama yiyor, ayrıca beni emiyor, ama hala doymuyor. Sonra bakıyorsun birazını çıkarmış geri. Geceleri de 90 ml içiriyorum anca kesiyor. Ne yapacağım bilmiyorum.

Sizi sürekli emmek mi istiyor gazından dolayı olabilir sık emzirin sütünüz artar inşallah. Kusma oluyor mu peki mamadan sonra?

Sık sık emzirin ilk günler öyle oluyor sizin de gazından dolayı olabilir

Çocuk sarılık olunca tek başına yeterli olmadı, ek takviye mama verdi. Sarılık düşmeye başlayınca da aynı şekilde devam et dedi.

Sütünüz geldiğinde az az mamayı kestirir inşallah benim süt çok yeterli değil mama da veriyorum ama sadece anne sütü almasını çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…