1 aylık 5 gündür bizde olan kedim bebeğimle benim yattigimiz yatağa çıkıp oğlumun kafasının dibine kakasını yapmış görünce kafayı yiyecektim neden yap

gencanne164181

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2024
13
-42
20
Kedi tekir melezi 1 aylık civarı tuvaleti var yapsın diyr kapıyı açık bırakıp yapıyoruz bu bizim yatağımiza gelmiş kakasını da oğlumun hemen arkasına yapmış uyanmasam veya oğlum arkasini donse zarar gorecekti kakadan bu kadar yakın olduğu için zarar görür mu

Kıskanmıştır muhtemelen, kediler kıskanç oluyor ve ilgi istedikleri için de böyle saçma yerlere çiş kaka yapabiliyorlar. Zarar görür müsünüz bilmiyorum ama bu hareket tekrarlanabilir

Kedi tekir melezi 1 aylık civarı tuvaleti var yapsın diyr kapıyı açık bırakıp yapıyoruz bu bizim yatağımiza gelmiş kakasını da oğlumun hemen arkasına yapmış uyanmasam veya oğlum arkasini donse zarar gorecekti kakadan bu kadar yakın olduğu için zarar görür mu
Bian önce sahiplendirecegim o zaman gerçekten çok korkunç ve kabul edilemez hiçbir kesimde böyle birşey görmedim ben

Zamanla Alisilacak bir tarafi yok bunun hergun böyle yapavak belli ki sahiplendirecegim

Konu sahibi evet zamanla alışır. Kediler temiz hayvanlar hergün çişini kakasını oraya buraya yapsa kimse beslemez değil mi ama. Ya strese girdi ya da çocuğu kıskandı muhtemelen o da bebek ya hani. Tahammül edemem tekrarlanma ihtimalini göze alamam diyorsanız sahiplendirin zaten. Kafanıza taktığınız zarar görme kısmıyla, kedi kakasından hamileler zarar görüyor ama diğer türlü sadece hijyenik sebepler işte.

1 aylık dediğin kedi bebek daha
Annesi nerde
Nasıl besleniyor

Sahiplendiğinizde tuvalet alışkanlığı var mıydı
O hayvanı evinize alırken ikinci bir bebek sahibi olacağınızı bilseydiniz keşke
tuvaletini de yapabilir kusabılır tırmalayabilir

Ne kolay hemen vazgeçin

Sizin gibiler hayvanlardan uzak dursa keşke
Alışmadan hemen iyi bir aile bulun üzülmesin

Annesi nerde
Nasıl besleniyor

Ne kolay hemen vazgeçin

Konu sahibi evet zamanla alışır. Kediler temiz hayvanlar hergün çişini kakasını oraya buraya yapsa kimse beslemez değil mi ama. Ya strese girdi ya da çocuğu kıskandı muhtemelen o da bebek ya hani. Tahammül edemem tekrarlanma ihtimalini göze alamam diyorsanız sahiplendirin zaten. Kafanıza taktığınız zarar görme kısmıyla, kedi kakasından hamileler zarar görüyor ama diğer türlü sadece hijyenik sebepler işte.
Uyurken çocuğu nereden kıskandı onuda merak ediyorum birlikte yatıyoruz zaten

Annesi nerde
Nasıl besleniyor

Ne kolay hemen vazgeçin

Nebileyim ben annesi nerde sahiplendigim kişiye sorun isterseniz 😂 başınıza gelmeden anlamıyorsunuz bazı şeyleri

Annesi nerde
Nasıl besleniyor

Ne kolay hemen vazgeçin

En ufak aksilikte onların da can taşıdığı bilincinden uzak bi şekilde silkip atan insanlara sinir oluyorum. İnşallah onu seven anlayışlı bir aileye kavuşur 🙏

Bian önce sahiplendirecegim o zaman gerçekten çok korkunç ve kabul edilemez hiçbir kesimde böyle birşey görmedim ben

Uyurken çocuğu nereden kıskandı onuda merak ediyorum birlikte yatıyoruz zaten

Nebileyim ben annesi nerde sahiplendigim kişiye sorun isterseniz 😂 başınıza gelmeden anlamıyorsunuz bazı şeyleri

Yazik insanlar sana inanip ciddi ciddi yorum yazmislar.

bir kere 1 aylık kediyi neden sahiplendiniz? daha bebek. ben sahiplenirken 2.5 ay annesinin yanında kalmasını istedim çünkü eğitimini annesi veriyor ve son ana kadar emsin istedim ki kolay hasta olmasın. kücücük kedi annesinden ayırmamalıydınız.

2.si madem endişeleriniz vardı kediyi yatak odasına sokmayacaktınız. kıskanmış veya bir seyden rahatsız olmuş olabilir. tabii ki hijyenik değil ama hemen kediyi gözden çıkarmanız da iyi bir sey değil. eğitim vermeye, zaman tanımaya, duruma alışmasını beklemeye hiç niyetiniz yok. eşek kadar kocanız bebeği olduğu halde hijyenine dikkat etmiyor hala saklıyorsunuz ama minicik kedi yapınca nau nau. 🙄

Kızkardeşiminde cins kedisi vardı sonra oğluna doğum yaptı kardeşim kedi gitmiş bebeğin beşiğine kakasını yapmıştı. Ay çok kötü bi olaydı hiç unutmam ama sadece 1 kere oldu bu olay bidaha olmadı ya kıskandığı için yada başka bi sebepten ama bende buna şahit oldum yani ama sonra bebeğe alıştı çok güzel arkadaş olmuşlardı bebeği sahiplenmeye başlamıştı çok tatlılardı.

Kediye bakmayı bilmiyorsan ve hemen gözden çıkaracak kadar kötü niyetli biriysen zaten ver başkasına sevgiyle büyüsün. Oğlun bir gün yatakta kocanın sırtına kaka yaptığında da ay ben bunu göndericem anneanne/babaanne evine diyecek misin bakalım. Sevgi sabır özen ister. Bir canlıya ev sahibi edecek vicdan da yok yürek de yok sende. 1 aylık yavrudan bahsediyorsun. Kendi ellerimle öğrettim ben kedime kumu kazdırıp içine yaptırdım. Hemen öğrendi. Belli ki çocuğuna oyuncak niyetiyle almışsın. Geri ver zaten.

X