ciddi bir durum olabilir doktor şartMerhaba hanımlar,
1 sene önce boşandım. O zamana kadar düzenli doğum kontrol hapı kullanıyordum.
Boşandıktan sonra üzüntü stres saldım açıkçası. Polikistik overim zaten genç kızlığımdan beri...
Geçtiğimiz ay kendime geleyim adetlerimde düzenlensin düşüncesiyle yeniden aynı doğum kontrol hapımı kullanmaya başladım. Diane 35.
Yaklaşık 1 aydır her gün 2-3 damla kanamam oluyor. Açıkçası korkudan ve tek boşanmış olarak Jinekolojoğa gitme korkumdan bir türlü gitmedim 1 aydır.
Ben doğum kontrol hapından kaynaklandığını düşünüyorum ama evliyken bu hapı kullanırken bu kanama hiç olmamıştı. Fikir verebilecek olan var mı?
jinekoloji Bölümü'ne yazdım yorum yapan olmadı
Yardım edin lütfen
Ben okuyunca ilk acaba hamile kalmış olmaktan mı diye düşünmüştüm."""boşanmış olarak Jinekolojoğa gitme korkumdan bir türlü gitmedim 1 aydır."""
Hmm bekarlarin ve boşananların jinekolojik problemleri olamiyor yani ??
Ilginc bir dusunce niyeyse
Bence bir git burdan teshis koyulmaz farkli farkli bir suru ornek cikar yada yaniltir
Ben o 1 seneyi görmemişim. Ben de bekarım ömrüm jinekologlarda geçti valla adet düzensizliği yüzünden..Hamilelik imkansız canım elime erkek eli denmedi 1 senedir...
Allah benim yaşadıklarımı yaşatmasın sana....Doktorlar evli olmayanlari muayene etmiyor mu?
Bdv'de tedavi mi ediliyor?
Yapmayin artik sene 2015 yaaaa..............................
Az önce doktor bir arkadaşımla konuştum. Aynı senin dediğin gibi hapın kanamayı yaptığını düşünüyor,Doğumdan önce üç yıl doğum kontrol hapı kullandım, doğum sonrasında korunma süreci için nasıl olsa hap kullanırım diye düşündüm. Gel gör ki aynı şeyi yaşadım, hap kullandığım takdir de hep kanama oldu ve bırakmak zorunda kaldım.Kadın psikolojik olarak kötu hissedıyor ve jinekoloğa gitmeye çekiniyor olabilir. Bu yersız tepki ne onu anlamadım, sonuçta yeni boşanmış.
Rica ederim ne demek! Ben de öyle düşünüyorum çünkü aynı şeyi yaşadım kanama konusunda. Jinekologa gelince yanınızda birinin olması size cesaret verecektir, bazılarına göre saçma gelen bu durumunuz aslında çok normal. Sitres sitres.. Uzak durmaya çalışın, biliyorum yaşadıklarınızı hayat size güzellikler getirsinAz önce doktor bir arkadaşımla konuştum. Aynı senin dediğin gibi hapın kanamayı yaptığını düşünüyor,
Eğer ki geçmezse gelecek ay benimle doktora gelecek,
Yapıcı yorumun için teşekkür ederim arkadaşım
Allah Razı olsun çok teşekkür ederim...Rica ederim ne demek! Ben de öyle düşünüyorum çünkü aynı şeyi yaşadım kanama konusunda. Jinekologa gelince yanınızda birinin olması size cesaret verecektir, bazılarına göre saçma gelen bu durumunuz aslında çok normal. Sitres sitres.. Uzak durmaya çalışın, biliyorum yaşadıklarınızı hayat size güzellikler getirsin
Offf sanki senin bosanmani mi kinadim veya elestitdim?Allah benim yaşadıklarımı yaşatmasın sana....
Başına gelmeyen bilmiyor o psikolojiyi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?