Doğuma Hazırlık 1 aydir sanci cekermi insan:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ylzumutcm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
531
391
23
Merhaba kizlar ne zamandir giremiyorum siteye cok zor gunler geçiriyorum hem saglik hem manevi olarak:(( su an 32 haftalik hamileyim 27. Haftadan beri erken dogum riskim var ara ara hastanede yattim ciger gelistirici igneler ilaclar onun disinda da istirahat ediyorum bolbol ama bir cocugum daha var yeterince dinlenemiyorum devamli kasilmalarim oluyor gunde nerdeyse 10 kez... artik gucum kalmadi adim bile atamiyorum bebek asagida cunku ve kalktigim an sancilar giriyor :(( bugun de sirtima belime bir agri saplandi midemde gaz birikti sanirim yani ben oyle düşünüyorum ama dogum belirtisi olabilir mi bunlar? O kadarcok hastanede vakit geçirdim ki hemen acile girmek istemiyorum once size sormak istedim. Gaz sıkıştı once midemde sonra sirtima bobreklerime agri girdi biraz dolastim afedersiniz agzimdan gaz cikardim rahatlar gibi oldum ama yokhala midem sirtim agriyor sizce dogum belirtisimi uzun oldu kisura bakmayin

Merhaba kizlar ne zamandir giremiyorum siteye cok zor gunler geçiriyorum hem saglik hem manevi olarak:KK43:( su an 32 haftalik hamileyim 27. Haftadan beri erken dogum riskim var ara ara hastanede yattim ciger gelistirici igneler ilaclar onun disinda da istirahat ediyorum bolbol ama bir cocugum daha var yeterince dinlenemiyorum devamli kasilmalarim oluyor gunde nerdeyse 10 kez... artik gucum kalmadi adim bile atamiyorum bebek asagida cunku ve kalktigim an sancilar giriyor :KK43:( bugun de sirtima belime bir agri saplandi midemde gaz birikti sanirim yani ben oyle düşünüyorum ama dogum belirtisi olabilir mi bunlar? O kadarcok hastanede vakit geçirdim ki hemen acile girmek istemiyorum once size sormak istedim. Gaz sıkıştı once midemde sonra sirtima bobreklerime agri girdi biraz dolastim afedersiniz agzimdan gaz cikardim rahatlar gibi oldum ama yokhala midem sirtim agriyor sizce dogum belirtisimi uzun oldu kisura bakmayin
cnm bnde cok agrı cektım agrın olgunuda uzanıp dınlenmeye calıs bnmde bır oglum var bes yasnda zor gecıyor bıde gebelık mıde yanmasıda eklersek ama bol su ıc kasılmalar normal cunkı doguma hazrlanıyor bnmkı kız ama gece hıc yatamıyoruz mumkun oldugu kdr yuruyus ypıorum odem olmasndıye bol su ıcıyorum su cok ıctıgmde daha az oluyor bn cıkolata sut ıctıgmde hemen yukarı cıkıyor allahım cumlemıze yardımcısı olsun

Bobrek tasi gibi bir sey olmasin? Benim de oyle olmustu. Dogum sancisi diye gittim bobrek cikti. Hamilelikte bebek bobrege baski yapiyormus bazi kisilerde. Bobrek sismis benim. Hem de tas olusmus. Katater taktilar. Doguma kadar agri yasamadim bir daha. Dogumdan sonra da cikarttirdim ve tas kirdirdim.

valla daha once bobrek tası agrısı bn cektım hatta dusurdum lısedeken ama dedıgınız dogru kontrol yptırmkda fyda var

Dun butun gunu acilde gecirdim kizlar serum verdiler rahatladim ama kasilmalarim devam ediyor acilma vs varmi diye baktılar şükür oda yok

bn bugun bır mıde bulantısı ıstıfra afedersın mıdem nasıl yanıyor bogazlarm gecelerı hıc yatamıyorum yarın dr gıdıcem randevm olmasa bugun gıderdm

Back
X