- Konu Sahibi deepinside86
-
Bildiğim kadarıyla kokusuz ve renksiz bir akıntıdır zaten ve korkulacak bir şey değil. Moraliniz bozmayın...
Canım buyuk bır ıhtımalle enfeksıyon olusmustur gıtsene bı doktora bukadar kendı kendıne dert edıyosun madem cesme gıbı akınca demıssın bence normal degıl
Bir sorun yoktur büyük ihtimalle bazı dönemlerde artıp azalabilir bu renksiz ve kokusuz olması da iyi bir şey renkli olsaydı enfeksiyonu düşündürebilirdi.. Sen yine de sonucu yaz lütfen geçmiş olsun şimdiden :)
arkadaşlar genital bölgemi jiletle temizlerken traş köpüğü kullandım (bir daha asla böyle bir hata yapmam), sonrasında akıntım anormal bir hale girdi, koku yok, renk de yok , ph dengemi bozdum sanırsam
aile hekimimin tavsiyesiyle flucan kullandım bir de fitil uyguladım, ama 1 aydır geçmedi, işin kötüsü de karnımda da şişlik var yani karnım semsert( genel olarak da nezle halim var ayaklarımı üşütmüş olabilirim, ama bu genital akıntı çok neşemi kaçırıyor.
salıya randevu aldım ama moralim çok bozuldu, neden karnım taş gibi, neden bir aydır geçmedi bu akıntı bir fikriniz var mı? yardımlarınızı beklerimmm(((
Canım sıkma canını normaldir akıntı kokusuz olduğu sürece florayı oranın düzenini bozmuş olabilirsin flora düzenleyici kullanabilirsin eczacından iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?