• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aydır geçmeyen kokusuz, renksiz genital akıntı

deepinside86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
435
1
46
38
İstanbul
arkadaşlar genital bölgemi jiletle temizlerken traş köpüğü kullandım (bir daha asla böyle bir hata yapmam), sonrasında akıntım anormal bir hale girdi, koku yok, renk de yok , ph dengemi bozdum sanırsam:(

aile hekimimin tavsiyesiyle flucan kullandım bir de fitil uyguladım, ama 1 aydır geçmedi, işin kötüsü de karnımda da şişlik var yani karnım semsert :(( genel olarak da nezle halim var ayaklarımı üşütmüş olabilirim, ama bu genital akıntı çok neşemi kaçırıyor.

salıya randevu aldım ama moralim çok bozuldu, neden karnım taş gibi, neden bir aydır geçmedi bu akıntı bir fikriniz var mı? yardımlarınızı beklerimmm :((((

Bildiğim kadarıyla kokusuz ve renksiz bir akıntıdır zaten ve korkulacak bir şey değil. Moraliniz bozmayın...

Canım buyuk bır ıhtımalle enfeksıyon olusmustur gıtsene bı doktora bukadar kendı kendıne dert edıyosun madem cesme gıbı akınca demıssın bence normal degıl

Canım buyuk bır ıhtımalle enfeksıyon olusmustur gıtsene bı doktora bukadar kendı kendıne dert edıyosun madem cesme gıbı akınca demıssın bence normal degıl

cnm doktora gidicek vaktim yok diye aile hekimine gittim, fitil verdi, sonra kadın doğuma gittim fitil kullandığım için ne akıntısı olduğunu anlayamam ilerleyen günlerde gel dedi :( salıya gidicem ama salı gelemedi bir türlü :(

Bir sorun yoktur büyük ihtimalle bazı dönemlerde artıp azalabilir bu renksiz ve kokusuz olması da iyi bir şey renkli olsaydı enfeksiyonu düşündürebilirdi.. Sen yine de sonucu yaz lütfen geçmiş olsun şimdiden :)

Bir sorun yoktur büyük ihtimalle bazı dönemlerde artıp azalabilir bu renksiz ve kokusuz olması da iyi bir şey renkli olsaydı enfeksiyonu düşündürebilirdi.. Sen yine de sonucu yaz lütfen geçmiş olsun şimdiden :)

ay inşallah önemli bir şey değildir dediğin gibi, sonucu yazıcam çok teşekkür ederimm :)

cnmm ya öncelikle benim için araştırma yapman beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim :21:, demek ki benim içinde bulunduğum durum fizyolojik akıntıymış, ama işte fazla uzadı, artık yorgun düşüyorum bu kadar çok akıntımın olmasından, hani bu herzamankilere benzemiyor, insan ister istemez geriliyor :( rabbim herkese sağlık versin inşallah

arkadaşlar genital bölgemi jiletle temizlerken traş köpüğü kullandım (bir daha asla böyle bir hata yapmam), sonrasında akıntım anormal bir hale girdi, koku yok, renk de yok , ph dengemi bozdum sanırsam:(

aile hekimimin tavsiyesiyle flucan kullandım bir de fitil uyguladım, ama 1 aydır geçmedi, işin kötüsü de karnımda da şişlik var yani karnım semsert :(( genel olarak da nezle halim var ayaklarımı üşütmüş olabilirim, ama bu genital akıntı çok neşemi kaçırıyor.

salıya randevu aldım ama moralim çok bozuldu, neden karnım taş gibi, neden bir aydır geçmedi bu akıntı bir fikriniz var mı? yardımlarınızı beklerimmm :((((

Canım sıkma canını normaldir akıntı kokusuz olduğu sürece florayı oranın düzenini bozmuş olabilirsin flora düzenleyici kullanabilirsin eczacından iste

arkadaşlarım doktora gittim ayaklarımı üşütmüşüm, o yüzden içimi gaz tabakası sarmış, ama akıntım fizyolojikmiş, sorun yokmuş, floramı bozmuşum o da zamanla kendini toparlarmış hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederimm ;)

Back