• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aydır devam eden kanama :((

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.019
364
123
Adet düzensizliğim var pko var hamile kalamıyorum en son 22.05 tarihinde adetim başladı ve hala devam ediyor aşırı değil ama yinede kanamam var başına böyle bişey gelen oldu mu yardım edin lütfen

Benim 20 gün süren kanamam olmuştu şubatta gittim çocuk var mı dedi olmuyo dedim kanamayla ilgilenmedi pek smear örnegi aldı ve yumurtan oluşmuş dedi üstelik o gün kanama azda olsa vardı hala sonra mantar icin ve progesteron içeren ilaç verdi nisanda hamile kaldim canım pko teşhisi hicbir doktor koymadı ama tüm belirtileri vardı ve en önemlisi çocuk sahibi olamiyordum

Doktora git ihmal etme.benimde 15 gün sürdü.ultrasinda miyom çıktı.ameliyat dedi.olmadim.ilac verdi kullanıyorum.kanamam kesildi.

Doktora git ihmal etme.benimde 15 gün sürdü.ultrasinda miyom çıktı.ameliyat dedi.olmadim.ilac verdi kullanıyorum.kanamam kesildi.
Gerek kalmadı canım ben çok şükür o ilaçlardan sonra hamile kaldim beslenme düzenimiz falanda değişmişti esimle onunda etkisi oldu sanırım yani keciboynuzu pekmezi incir ceviz falan hastalıklardan korunalim bagisikligimiz düzelsin diye tuketiyoduk ama bebek oldu hoş oldu tüm düzen bozuldu ama hayırlı sağlıklı olsunda herşey düzelir inşallah geçmiş olsun sana da bu arada

Back