- 16 Kasım 2014
- 697
- 376
- 48
- Konu Sahibi happiness_
-
Günde 500 gram verdiriyo aynı zamanda kabızlığada iyi ve yağları eritiyorfaydaları neymiş peki
Bencede bu yöntemi kullanın bircok rahatsızlığım var ama bu cok iyi geldii gibiii :)bende başladım diyete 10 ay oldu doğum yapalı sigara bırakma ve doğum derken şu an 17 kilo kadar vermem lazım 4 kilo yeni gitti yani
İnanın o konu hakkında bir fikrim yok yanlıs olmasınEmzirirken uygunmu acaba
tşkler cnm:)Günde 500 gram verdiriyo aynı zamanda kabızlığada iyi ve yağları eritiyor
ay süper tebrikler cnmbende başladım diyete 10 ay oldu doğum yapalı sigara bırakma ve doğum derken şu an 17 kilo kadar vermem lazım 4 kilo yeni gitti yani
Rica ederim:)tşkler cnm:)
tşk ederim cnmay süper tebrikler cnm
inan evde malzemem olsa hemen başlıcaktım sanırım gaza geldimBencede bu yöntemi kullanın bircok rahatsızlığım var ama bu cok iyi geldii gibiii :)
Fazla birşey tutmuyor zaten maliyeti en az 5 tl falaninan evde malzemem olsa hemen başlıcaktım sanırım gaza geldim
Alerjisi olanlar yapmayabilir :)Kilo vereceğiz diye sağlığımızdan olacağız :)
Tarcın evde vardı zaten onun fiyatı tahminen 2,3 tl desek, zerdaçal ve zencefilide deneme amaclı aldım az miktar yani 7,8 tl tutabilir toplamda hepsi :)bu malzemeleri almak toplam kac liraya maal oldu bende baslayacagım 48 kiloya inmem lazım baslangıc 60
Tarcın evde vardı zaten onun fiyatı tahminen 2,3 tl desek, zerdaçal ve zencefilide deneme amaclı aldım az miktar yani 7,8 tl tutabilir toplamda hepsi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?