1 ayda gebe kalınır mı

posedonkadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
1
1
25
balayı tatilim regl dönemine denk geldiği için eczaneden regl geçiktirici olarak aldığım duphaston ilacı 1 gün sabah ve öğlen olmak üzere iki kere aldım ertesi gün regl oldum buraya kadar herşey normal ilacı geçiktirme amaçlı kullandım ama sanırım ilk ilişkiye girmem ve geç almış olmamdan kaynaklı diye düşünüp işe yaramamasını umursamamıştım. sonrasındaki döngümde yabi şuan reglim bir hafta geçikti ve gögüs ağrılarım şişkinliklerim çok fazla eczaneden gebelik testi aldım ve çift çizgi çıktı bir aylık evliyim şimdi ben hamile miyim doktora gitmeli miyim sağlık ocağı mı tercih etmeliyim özel hastaneye mi gitmeliyim klinik mi tercih etmeliyim

Bir ayda değil bir kere de kalırsın, Sağlık ocağında bı kan tahlili verirsin beta 3000civarinda olunca doktora gidersin bu teferruatla uğraşmak istemezsen canin hangi kadın doğuma isterse randevu alıp gidebilirsin küçük olduğu için simdilik görünmeyedebilir Max. dört haftaliktir anlasilmaz bir hafta on gün daha bekleyipte gidebilirsin seçenek çok hayırlısı olsun sizin icin🤷🏻‍♀️

X