- Konu Sahibi Kadriyetaycurr
-
Hormonlarının ağzına tükürmüşsün ne olsun istiyorsunAmh 0.29 fsh 13.4 2 yıl önce çok ella kullandım ozamandan başladı sıcak basmalarım erken menepoz şuan dendi Ella yüzündenmi
Cnm laf dinledimi eşim sankiElla yüzünden değil, sizin yüzünüzden. Kondom kullanmak bu kadar zor olmamaliydi ! Şimdi bedeniniz sizden intikam alıyor.
Biliyorduk heralde ama laf dinlemiyordu eşim neden yargiliyorsunuzkiBazen iyi olmuş diyesim geliyor susuyorum sonra.
korunma yöntemlerini öğrenseydiniz keşke.
Acaba duzelirmi ya ben bilmiyordum onun az kullanilmasi gerektiğiniHormonlarının ağzına tükürmüşsün ne olsun istiyorsun
Bilmiyordum1 ayda 7 ella nedir ya. Aklım almadı gerçekten. Bir bardak soğuk su için akılsız başın cezasını çekiyorsunuz çünkü.
Yani duzelirmi acabaElla yüzünden olsa neee olmasa neee
Evet ben biomiyordum onun az kullanilmasi gerektiğini eşimde laf anlamiyordu1 ayda 7 kez Ella mi aldiniz gerçekten ? 1 ay 4 hafta yani !
Onuda kullaniyordum ama 2 çocuğum peş peşe olduğu için psikolojikmem korkuyordum çokEşiniz laf dinlemediyse doğum kontrol hapı kullansaydınız madem. Elinizin altında internet varken 1 ayda 7 kere şu hapı almak çok da bilgisizlik değil kusura bakmayın
Kız lafmı dinliyordu sanki prezervatif kullanalim diyordum yokayyy hangi akla hizmet??? hadi bir kere korunmadınız ella kullandınız.. sonra habire sevişip ilaç mı içtiniz? ella bir korunma yöntemi değil. hayırlı olsun. hayatınızı mahvetmissiniz
Sevişmiyorum o zaman deseydiniz adama bak ya ikinizde bi garipsinizOnuda kullaniyordum ama 2 çocuğum peş peşe olduğu için psikolojikmem korkuyordum çok
Kız lafmı dinliyordu sanki prezervatif kullanalim diyordum yok
Onu diyorum o konuda laf dinlemedi zaten prezervatif istemi geri çekimde hiçbirini daha detaylı yazmak istemiyorum doğum kontrol hapı kullaniyordum zaten ama 2 küçük çocuğum vardı yinede çok korkuyordumşaka mısınız hanımefendi? Laf dinlemiyorsa diğer korunma yöntemlerini deneyin. Ella korunma yöntemi değil.
Ben doktora sordum o menepoz yapmaz dedi ama bilmiyorum araştırmak aklıma gelmemisti duymamistimda böyle bir hapBundan sonra şu kadar ella kullandım diyenlere sizin konunuzu atıcam. Cümle aleme ibret olur en azından. Düzelme olup olmayacağını doktorunuzla konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?