• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 4 ile 9 kilo verdiren cay tarifi

mehmeterdogan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
43
3
86
Kars
*mate çayı,
*kekik(bilye kekik),
*çoban çökerten,
*barut ağacı kabuğu,
*yeşil çay,
*sinirli ot,
*biberiye,
*funda yaprağı,
*cinnema yaprağı
Yeşil çay her zaman 2 ölçek olmalı. Yani diğer bitkilerden 1 ölçek, yeşil çay 2 ölçek olacak şekilde kaynamış suya koyup normal çay demler gibi demliyoruz ve içiyoruz. Her öğünden önce 1 bardak içmeliyiz.

bende 1 hafta oldu baslayalı. herkese tavsıye edıyorum bagırsakları cok calıstırıyo ve sındırıme yarımcı oluyor..

bende mümkün olduğunca yeşil çay içmeye çalışıyorum bizim bir arkadaş anlatıyor; arkadaşı yaz boyunca gün içi 2 fincan sade yeşil çay içiyomuş bi de karışık bitki çayları var ya form,dokuzlu diye duyuyoruz onlardan içiyomuş ve herhalde birazda yemesine dikkat etti ki kilo verdiğini söylüyor bildiğin inceldi diyor bende form çayı aldım geçen içmeye başladım.bağırsakları sağlam çalıştırıyor şişkinliği alıyo en azından ki bizim sorunumuz da şişkinlik

İki yıl önce diyetisyene gitmiştim. 5'i bir yerde çay içiyordum gitmeden önce. İçinde mate de vardı.
Diyetisyenim matenin göbek çevresinde yağlanma yaptığını söyledi ve içmemi yasakladı.
Söylemeden geçemedim.

Back