1 ayda 2 kere regl olmak?

cindyybeby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
73
13
3
Merhabalar.Reglin her zaman düzensizdi.Ama hep gecikenlerden.1 ay olsam önümdeki 2-3 ay olamayanlardanım.Ama bu ay cidden beni şaşırtan birşey oldu.22 ocakta regl oldum 29 ocakta reglim bitti.Ama 15 şubatta tekrar bir kanama başladı aşırı sancılı ve ağrılı bir şekilde yoğun bir kanama geçirdim oda 24 şubatta bitti.Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşayınca neye uğradığımı şaşırdım haliyle.Tam 13 aydır gebe kalmaya çalışıyorum.Pcos var hormonlarda bozukluk var.Muhtemelen ondandır diyeceksiniz bencede öyle ama daha önce böyle bişey yaşamadığım için acaba üstüne görme falan mı yaşadım diye düşündüm bu fikri de kaynanam soktu aklımaYok kirpiklerin birbirine girmiş falanyani gebelik gibi bir ihtimal var mı sizce?biraz uzun oldu kusuruma bakmayın

Ben kendimi bildim bileli pkoluyum asla iki kez adet olmadım hiç bence gebeliğe ihtimal vermelisin çünkü tamda böyle adet düzensizliği yüzünden biz adet sanıp kestirip atabiliyoruz test yapsan çıkar bence yoksa da hayırlısı olsun bu arada üstüne görme dışında başka kistler varsa miyom gibi onlar da adet gecikmesi yada extra kanamalar yapabiliyor

İnanır mısınız Şuan bile oturup hüngür hüngür ağlıyorum gerçekten çok umutsuz hissediyorum canım çok yanıyor.Yarında uyanır uyanmaz test alıp yapacağım.Çok teşekkür ederim

O kadar yoğun kanamalı bir adetin üstüne görme olacağını sanmam, üstüne görme öyle birşey değil lekelenme olur ancak, hamilelikte yoğun kanamalar sıkıntıdır zaten. Çok stresli olduğumda veya mevsim geçişlerinde bende yaşıyorum bazen bu durumu. Son adetinizin üstünden 17 gün geçtikten sonra olmuşsunuz sonuçta çok anormal bir durum yok bence tek seferlik birşey olabilir. Gönlünüze göre olsun

Lütfen kendine yüklenme ve kaynanizin manipülasyonlarina gelmeyin şuan aşırı sinir oldum kaynanıza herkesin çocuğu olmak zorunda değil ve vakti zamanı geldiğinde gerek doğal yolla gerek nasipte varsa tedaviyle de olucaktır 13. Ay diyosun.. ben ise 6 yılı doldurmak üzereyim sana bir kardeş tavsiyesi değil kaynanan hiç kimseyle bunları paylaşmaman gerek cevre seni çok üzer benden söylemesi. Test yap ve sonuça göre hareket edersin pko da kilo hareket diyet çok önemli git kendine hemen yarın takviyeler al başla özellikle inositol pko ya çok iyi geliyo benim adetim inositol ve kilo vermekle düzene girdi hamile kalma şansın artar kendine dikkat edersen sağlıklı bir bedene kavuşursan ayrıca o kaynanan üstüne gelip bunaltırsa belki oğlundan olmuyodur bi test yaptırırz dersin otuturrusun yerine bana da hep kusurlu muamelesi yaptılar en büyük sorun pko değil eşimdeki sıkıntı çıktı yaz bunu sen kenara :))

Ben yabancı gelinim ailem yok diye hep eltimle kayınvalidemle paylaştım herşeyimi ama dediğiniz gibi son zamanlarda aşırı derecede negatif enerji almaya başladım.Eşimin sperm sonucu biraz yavaş olarak çıkmıştı kayınvalidem bunu geçen ay eltimib yanında söyledi...Eltim de iki çocuğu var,benim gözlerim dolu dolu bebeklerini öpe öpe sevmeye başladı siz allahın bana hediyesisiniz falan diye.Çok bunaldım inanın.Cahil davranıyorum anlatıyorum dertleşmek istiyorum.İrademi toparlayamıyorum kilo veremiyorum bana koca karı kürleri getirtiyor habire kaynanam kullanmak istemiyorum.Siz bana beş altı ay öncesinde de inesitol önermiştiniz.Yarın ona da bakacağım.Tavsiyeleriniz içinde çok teşekkür ederim.Şuan bebeğiniz var mı bilmiyorum ama yoksa da umarım sağlıklı bebişleriniz olur

Aynı şeyleri yaşadım eltim bana neler etti cocuğum yok diye s*dik yarıştırdı ne iğrenc kelimeler hakaretler.. kaynanamın acıyarak size de versin allah demeleri can sıktı yıllarca. Lütfen arana mesafe koy vıcık vıcık ilişkilerin olmasın o kürleri oğluna ver de bidahakine kapasın cenesini. Ay sınır oldum ablan yada kardeşin olsam okurdum canlarına onların terbiyesizler aynılarını yaşadım hiç aldırış etme eşine de bu durumlardan bahset aranızda kalsın sır verip ser vermeyin kendine odaklan istersen sana kilo konusunda eşlik edebilirm bende hala kilo verme aşamasındayım sen kendine takviyeni al yarında testini de yap kimseye de bahsetme moralını bozmasınlar sende bozma onları hayatın merkezi yapma sallama bitarafına

Çook bilgili bir ablaya benziyosunuzben henüz 22 yaşındayım bir çok şeyi bilmediğim için hep sorarak öğrenmeye çalıştım ama yok sadece nispet yapıyor bana eltim.Abla diyorum bide hep.Artık hiç kimseye anlatmayacağım.Yazdıklarınız bana çok çok iyi geldi.Çok teşekkür ederim.Gönlünüz gibi mükemmmmmel bir hayatınız olsun

Evet dediğiniz gibi de olabilir ama ilk defa yaşadığım için şaşırdım biraz.Kendiliğinden kanama gelmesi bazı pcoslu insanlar için büyük bir mucize çünkü.Yine de test yapacağım aklımda kalmasın en azından.

Boşver abla mabla saygısızlığı kılıflara uydurarak nispet yapmak çok iğrenc bişey bu eltiler hep aynı .. sana saygısı yoksa seninde olmasın senin hiç bişeyin olmuyor ayrıca allahın verdiği canla böbürlenen de yerle bir olur sen hiç merak etme kimsenin göz yaşı aktığı yerde kalmaz allah unutmaz! :) bişey olursa burdayım kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…