• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay önce doğum yaptım ve uyuz bulaştı

ceylan56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2024
2
1
1
merhaba 1 ay önce doğum yaptım ve uyuz bulaştı daha öncede geçirdiğim için belirtiler erken gösterdi kendini ve bebeğime ve eşimede bulaştı piskolojim allak bullak oldu çocugumla bile ikgilenemez oldum piskolojim yüzünden hemen tedaviye başladık kaşıntılar yok denecek kadar azaladı ama gün içinde 1 2 tane çıkan lezyonlar görüyorum kaşıntı yok ama lezyonlar çıkarken kaşınıyor acaba tedavi başarısız mı oldu başına gelen var mı lütfen yanıtlarmısını Doktor karnıma baktığında çatlaklarım daki kahverengi lekelere tünel dedi ve renkleri baya açıldı gün geçtikçe açılmaya devam ediyor ama çok tedirginim

İlaçlarınızi kullanmaya devam edin. Bütün eşyalarınız elden geçmeli, çok iyi yikanmali. Birinden yardım alın isterseniz komple bir temizlik lazim. Birbirinizin eşyalarıni kullanmayın. Bir solüsyon,krem veriyolar size de vermişlerdir. Ona devam edin. Biraz zor geçiyor ama duzenli kullanımda gecer. Bebeginiz çok küçükmüş sağlıkla büyüsün. Ozellikle onun esylarini cift yikama yapın.

Back