1 ay içinde 2.kez yumurtlama

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.115
6.886
398
1 kasımda kürtaj oldum ayın 18i tam yumurtlama günümdü yumurtladığımı anlayabiliyorum net kendini belli ediyor ağrısından.Doktor zaten 20 gün içinde yumurtlama olur dedi.Yumurtlama gününde de korunmalı olarak başlayan ama kazayla sonuçlanan bir durum oldu hamile kalmaktan korkuyorum doktor 3 ay bekle dedi çünkü.Yum dönemi bitince 2 gün kadar kuru kaldım 3 gündür yine yine yumurtlama akıntısı geliyor. 1 ay bile olmadan neden 2.kez yumurtladım düzenim mi bozuldu acaba ? Ya da korktuğum başıma geldi de gebelik mi oluşuyor ?

Canım çok net bilmiyorum . Ama benimde şeffaf uzayın akıntım geldiği zaman oldu. Ovülasyın testi yaptım yumurtlama yok. Yani o akıntı yumurtlama akıntısı olmayabilir.

Canım çok net bilmiyorum . Ama benimde şeffaf uzayın akıntım geldiği zaman oldu. Ovülasyın testi yaptım yumurtlama yok. Yani o akıntı yumurtlama akıntısı olmayabilir.
Aslında ben de öyle düşündüm başta ama kasık ağrısı da olunca bir acaba mı dedim.Çünkü bende kasık ağrısı olur yumurtlamada.Yumurtalarımın bebek düşümediğim zamanda çift çift atılıp ziyan olmasını istemem Ah zaman geçse artık da düşünmeye başlasak

Ağrı dedinizde kaç gün sürüyor ağrınız ve şiddetli mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…