- 24 Şubat 2023
- 76
- 15
- 26
-
- Konu Sahibi seyda nur dageviren
Hangi ilaclari kullandinAşılama yaptırdım daha yeni normalde hamile kalabildiğim halde ama tutmadı
Gonal fyi kaclik kullandin birde transfer tup bebek mi oldun? Asilama mi ikisi farkliGonalf kullandım 8 gün sonra otiverlle çatlatma iğnesi
Transfer sonrası enox 6000 eraspirin bide vitamin
Transferi cogunlukla tup bebekte kullandiklari icin dedim sizde veya esinizde her hangi bi problem var miydi? Ne kadar oldu yaptirali gonalfti ne kadar kullandinizTransfer derken sonuçta orda bi işlem görülüyor sprem enjekte ediliyor gonalf ben 450 kullandım günlük dozum da 125 ml di 8 tane yumurta elde ettik
Yok ne kadar sure kullandiniz ben femara hap kullandim bi oncekinde 5 gun sabah aksam içiyordum gonalf de farkli mi gunde dozum dediniz ya bir kere de mi o sekilde kullandiniz 2 kere miDaha geçen çarşamba öğrendim aşılamanın tutmadığını eşime semen testi yapıldı hiç problem yoktu gayet normal di Ganalf in dozunu mu sordunuz acaba
Hsg sperm hepsi normal sadece bende pcos var 1. Asilamam tutmadi femara ve ovitrelle kullanmistim doktorum bi dahakine gonalf ile devam edelim dedi o yuzdenGonalf günde bir kere kullandım 8 gün kullandım günlük ml ise 125 di femara kullanmadım acaba rahim filmi çekildiniz mi
Doktorum 2.yide bi yapalim yine olmazsa tup bebek dedi bakalimbence tüp bebek yaptırmalısın çünkü aşılamanın tutma ihtimali çok düşük
Aşılama sadece para için yapılan bişey net sonuç almak istiyorsan kendini yıpratma tüp bebek yaptırDoktorum 2.yide bi yapalim yine olmazsa tup bebek dedi bakalim
Doktorum tanıdıkAşılama sadece para için yapılan bişey net sonuç almak istiyorsan kendini yıpratma tüp bebek yaptır
evet doktorum çok iyi o konuda çünkü tüp bebek bütçemizi aşıyo muayne tetkik hiç birinde ücret vermiyorum sadece aşılama için anlaşmalı olduğu hastaneye 2500 tl bi ödeme yaptım. ilkinde hapla denediğimiz için tek yumurta elde edildi ki eğer gonal fle 3 ten fazla yumurta olucak olursa işlemi iptal etmek yerine tüp bebek yaparız zaman kaybetmemiş olursunuz diyede bilgisini verdi.Tanıdık olduğu halde çok yardımcı olmuş belli 2 ci aşılamayı yapalım demiş