Gebeliğe Hazırlık 1.asilamasi tutmayip 2.asilamasi tutan var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seyda nur dageviren

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
76
15
26
Ilk asilamamda femara+ovitrelle kullandim normalde 12.gunum ama kanda hcg 0 doktorum yok negatif dedi 1 hafta icerisinde regli olman lazim dedi 2.veya 3. Gun gonal f 75 e basliyalim 2. De sans biraz daha artar dedi. Oda olmazsa tüp bebek deneyelim dedi.

Transfer derken sonuçta orda bi işlem görülüyor sprem enjekte ediliyor gonalf ben 450 kullandım günlük dozum da 125 ml di 8 tane yumurta elde ettik

Transfer derken sonuçta orda bi işlem görülüyor sprem enjekte ediliyor gonalf ben 450 kullandım günlük dozum da 125 ml di 8 tane yumurta elde ettik
Transferi cogunlukla tup bebekte kullandiklari icin dedim sizde veya esinizde her hangi bi problem var miydi? Ne kadar oldu yaptirali gonalfti ne kadar kullandiniz

Daha geçen çarşamba öğrendim aşılamanın tutmadığını eşime semen testi yapıldı hiç problem yoktu gayet normal di Ganalf in dozunu mu sordunuz acaba

Daha geçen çarşamba öğrendim aşılamanın tutmadığını eşime semen testi yapıldı hiç problem yoktu gayet normal di Ganalf in dozunu mu sordunuz acaba
Yok ne kadar sure kullandiniz ben femara hap kullandim bi oncekinde 5 gun sabah aksam içiyordum gonalf de farkli mi gunde dozum dediniz ya bir kere de mi o sekilde kullandiniz 2 kere mi

Gonalf günde bir kere kullandım 8 gün kullandım günlük ml ise 125 di femara kullanmadım acaba rahim filmi çekildiniz mi
Hsg sperm hepsi normal sadece bende pcos var 1. Asilamam tutmadi femara ve ovitrelle kullanmistim doktorum bi dahakine gonalf ile devam edelim dedi o yuzden

Tanıdık olduğu halde çok yardımcı olmuş belli 2 ci aşılamayı yapalım demiş
evet doktorum çok iyi o konuda çünkü tüp bebek bütçemizi aşıyo muayne tetkik hiç birinde ücret vermiyorum sadece aşılama için anlaşmalı olduğu hastaneye 2500 tl bi ödeme yaptım. ilkinde hapla denediğimiz için tek yumurta elde edildi ki eğer gonal fle 3 ten fazla yumurta olucak olursa işlemi iptal etmek yerine tüp bebek yaparız zaman kaybetmemiş olursunuz diyede bilgisini verdi.

X