• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5aylık Bebek pişik sonrası pullanma. Acil

Sibel Arslan 799

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
82
2
1
Kızlar merhaba 1,5aylık oğlumun kuyruk sokumunda böyle küçük pullanmalar gördüm acaba normal mi? Bir kaç hafta önce pişik olmuştu pişik yüzünden olabilirmi? İnternette araştırma yaptım ama hiç bir bilgi bulamadım. Oğlumda egzemada var. Ama egzemalar yüzünde ve vicudunda küçük sivilce şeklinde. Kuyruk kıvrımındakiler beyaz beyaz küçük pullanma gibi.Kuru değil hem nemlendirici krem kullandığım için. Böyle bişeyle karşılaşan oldu mu acaba?

Son düzenleme:
Sorunuz nedir? Ne kadardır pişik yaşıyorsunuz? Sudocrem mi kullandınız?

Pişik yüzünden mi bilmiyorum. Pişik için Uriage kullanıyorum. Bizde egzemada var yüzünde ve vicudunda ama yüzündeki ve vicudundaki egzamalar küçük sivilce gibi, egzema içinde zaten nemlendirici krem verdi doktor. Kuyruk kıvramındaki küçük küçük pullanma gibi duruyor. Oraya hep nemlendirici kremde kullanıyorum. Egzema yüzünden mi öyle yada pişik kreminden mi öyle bilmiyorum. Uriageden önce mustelanın pişik kremini kullanmıştım.

Eklentiler

• 2AFCBDA9-D4A3-4E1A-8089-3E76AE1EB688.png
    2AFCBDA9-D4A3-4E1A-8089-3E76AE1EB688.png
    146,6 KB · Görüntüleme: 26
Çok geçmiş olsun doktora gitmişsiniz onun önerilerini dinleyin
Islak mendili bırakıp pamukla temizliğe geçebilir misiniz?
Bi de bebeğinizin fotoğrafını kaldırın lütfen, internette bi foto amacının ne olacağı belli olmayan kişilerin eline geçebilir

Çok geçmiş olsun doktora gitmişsiniz onun önerilerini dinleyin
Islak mendili bırakıp pamukla temizliğe geçebilir misiniz?
Bi de bebeğinizin fotoğrafını kaldırın lütfen, internette bi foto amacının ne olacağı belli olmayan kişilerin eline geçebilir
Fotoğraf için uyardığınız için teşekkür ederim. Burda yeni olduğum için düşünemedim. Kuyruk kıvrımındakini doktora göstermedim çünkü akşam fark ettim o yüzden burda paylaştım belki bilgisi olan vardır diye çünkü internette araştırdım hiç bir şey bulamadım. Perşembe günü doktora kuyruk kıvrımındaki pullanmayıda göstericem.

Back