Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık1,5 yillik evliyim hamile kalmak ıstiyorum.
1,5 yillik evliyim hamile kalmak ıstiyorum. Bugun pendik eğitim araştırma hastanesi gittim. Kısırlık bölümüne yonlendirdiler aynı durumda olan var mı? İyi bi doktor önerisi olan var mı?
1,5 yillik evliyim hamile kalmak ıstiyorum. Bugun pendik eğitim araştırma hastanesi gittim. Kısırlık bölümüne yonlendirdiler aynı durumda olan var mı? İyi bi doktor önerisi olan var mı?
Ovulasyon testi alip yumurtlama gününü takip ettin mi ona göre ilişkiye giriyorsun ona ragmen hamile kalmazsan doktora gidebilirsin Bide stres yapmamak lazım kafaya takmamak hayırlı bir zamanda olur demekki şuan olmamasi gerekiyor
Butun testleri yaptırdınız mi eşinde dahil Bende iki yıldır evliyim benimde olmadı eşimle ikimizde test yaptırdık onda bir sorun yok benim tüpün biri tıkalı diğer herşey normal önumuzdeki ay aşılama yaptircam kısmet olursa .