- 26 Şubat 2019
- 53
- 34
- 34
-
- Konu Sahibi Cancansu3325
Şuan çok streslisiniz anladığım kadarıyla ve inanın bu en büyük engel .muhtemelen varikosel yüzünden ama operasyon geçirip sonrasında hamile kalan çok var hiç sıkmayın canınızı besin takviyeleri keçi boynuzu kürü vs uygulayın çakşır otu var bunlarin gercekten çok etkili olduğunu okudum ve yine bu guruplarda bunları deneyenler de var . Rabbim inşallah en kısa sürede en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsinMerhaba hanımlar,
1.5 yıldır çocuk isteyip sağlıklı sağlıksız hiç gebe kalmadım.
Hastane de kan ve alttan muayene smear testimi yaptırdım.smear de hafif inflamasyon dışında hicbir problem yoktu.Hatta doktor yumurta rezervimi iyi ve yumurtlamak uzere oldugumu gordu.Bunu görebilmesi kanalların açık olduğunu mu gösterir?
hsg filmi için beklemedeyim
Eşimde varikosel 2 çıktı ve sperm sayisi 100 milyon iken ileri hareketli %30 yani 30 milyonu ileri hareketli durumda.Doktorumuz ilaçtan önce keçi boynuzu pekmezi önerdi.Spermde ciddi bir problem olmadığını böyle de doğal yollarla gebe kalinabilecegini belirtti.
Hsg devlette sıra alabilen var mi? Hafif inflamasyon gebeliğe engel mi? Bunların dışında gebe kalmaya engel ne olabilir? Tekrar doktor kontrolünde neleri konuşmalıyım sormalıyım benim durumumda olup hamile kalanlar nelere dikkat etti ?
Ben hsg yatırmadım 1000 TL gercekten pahaliymis daha az yoğunluğu olan devlet hastanelerini deneyebilirsinizEvet bu ay fazlasıyla stres yaptım.Cok kaptırıp fena halde yıkıldim.Su andan sonra da umrumda değil dedim.Ne takip edeceğim ne birşey.hsg özelde ne kadar ? Hangi hastanede oldunuz? Ben istanbuldayım fiyatlar 1000 civarı dediler acikcasi gözüm kesmedi devlette de 3 aydır randevu gelmiyor
Evet bu ay fazlasıyla stres yaptım.Cok kaptırıp fena halde yıkıldim.Su andan sonra da umrumda değil dedim.Ne takip edeceğim ne birşey.hsg özelde ne kadar ? Hangi hastanede oldunuz? Ben istanbuldayım fiyatlar 1000 civarı dediler acikcasi gözüm kesmedi devlette de 3 aydır randevu gelmiyor
Merhaba canım çok stres yapma bende 4 yıldır bekliyorum benimde bir problemim yok eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 8 ay önce ama hala birşey yok eşimin ileri hareketi %4 dü şuan proxeed diye bi ilaç var onu kullanıyo 1 aydır keçiboynuzu özü herşey veriyorum ama hala beklemedeyim ibendeMerhaba hanımlar,
Hastane de kan ve alttan muayene smear testimi yaptırdım.smear de hafif inflamasyon dışında hicbir problem yoktu.Hatta doktor yumurta rezervimi iyi ve yumurtlamak uzere oldugumu gordu.Bunu görebilmesi kanalların açık olduğunu mu gösterir?
Eşimde varikosel 2 çıktı ve sperm sayisi 100 milyon iken ileri hareketli %30 yani 30 milyonu ileri hareketli durumda.Doktorumuz ilaçtan önce keçi boynuzu pekmezi önerdi.Spermde ciddi bir problem olmadığını böyle de doğal yollarla gebe kalinabilecegini belirtti.
Hsg devlette sıra alabilen var mi? Hafif inflamasyon gebeliğe engel mi? Bunların dışında gebe kalmaya engel ne olabilir? Tekrar doktor kontrolünde neleri konuşmalıyım sormalıyım benim durumumda olup hamile kalanlar nelere dikkat etti ?
Merhaba canim. Eger inflamasyonun varsa sogan kuru denemeni tavsiye ederim. Bununla 2 ay da hamile kalanlar varMerhaba hanımlar,
Pozitif buKızlar suna bakın nolur elim kolum bağlı yurtdisindayim şu an
Hamilesin çok net çıkmıçKızlar suna bakın nolur elim kolum bağlı yurtdisindayim şu an
Bariz ortada hamilelik var... Yine de test bozuk olabilir ihtimaliyle bir test daha yapabilirsiniz o da böyle çıkarsa ne güeel darısı başımıza inşallahhhKızlar suna bakın nolur elim kolum bağlı yurtdisindayim şu an