Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.5 yaşında oğlum hiç yemek yemiyor. Acil yardım. Bu konuyla ilgili iyi bi doktor önerisi olan var m
Altıncı ayda ilk ek gıdaya basladigimiz zaman gayet güzel yiyordu şehriye çorbası yayla çorbası içiyordu daha sonra 11 aylıkken emmeyi bıraktı ve ek gıda almamaya başladı Devam sütüne başladım onu da içmeye reddetti Cicibebe süte başladım O da kabız yaptı doktora gittik Cicibebe sütü kesti pediasure fiber mama önerdi sabah akşam işte açılır kabızlığı geçer kilo Alır iştahi artar kabizligi duzelir dedi kabizligi duzeldi ama üç aydır kullanıyorum kilo alımı olmadı Bir de pediasure fiber in yanında yemek ver önüne koy dedi zaten elimden kesinlikle bir kaşık bile yemiyor zorlamıyorumda daha çok reddeder diye Doktor önüne yemek koy öğünlerde yesin dedi Ben de öyle yapmaya başladım mesela köfte koyuyorum 1 2 isiriyo alıyor atıyor yani o ısırıkda Küçücük makarna koyuyorum bi iki aliyor gerisini atiyor ve daha neler nelr üç aydır o Doktora gidip geliyoruz hep aynı şeyleri söyleyip duruyor ama dedikleri hiçbir fayda etmedi hala yemek yemiyor Safra kesesinde taş var ne yapacağımı bilmiyorum güzel bir gastroloji doktoru ve iştah için çocuk doktoru bulmam gerekiyor Ama önce bir öneri almam lazım bu konu hakkında bilgi sahibi olabilmek için Kadınlar Kulübü'ne üye oldum Belki bi doktor bulurum iyi bir doktor önerisi diye böyle işte yani çok dertliyim. Yani şu an devam sürü ve pedia sure fiber mama YLA besleniyor sadece her gün yemek yapıyorum onun için herşeyi deniyorum ama yemiyor