• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 yaş sık sık göz dalması sebebi?

kirmizi puantiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
2.712
2.478
133
18 aylık. Gelişim olarak hem fiziksel hem zihinsel iyi ama gözleri çok dalıyor. Çok önceden beri böyle. Daldığında bi sesle ya da önüne geçmeyle falan bu durum geçiyor. Yapısı mı böyledir? Yani bazılarının gözleri çok dalar?

18 aylık. Gelişim olarak hem fiziksel hem zihinsel iyi ama gözleri çok dalıyor. Çok önceden beri böyle. Daldığında bi sesle ya da önüne geçmeyle falan bu durum geçiyor. Yapısı mı böyledir? Yani bazılarının gözleri çok dalar?
Hem zihinsel hem fiziksel bı sıkıntı yoksa sorun değil. Sizi korkutmak isteme m.
Fakat sık ve uzun süreli bı göz dalması varsa bu sıkıntı var demektir.cocugunuzla ilişkiniz nasıl peki iletişim kuruyodur degilmi

Hem zihinsel hem fiziksel bı sıkıntı yoksa sorun değil. Sizi korkutmak isteme m.
Fakat sık ve uzun süreli bı göz dalması varsa bu sıkıntı var demektir.cocugunuzla ilişkiniz nasıl peki iletişim kuruyodur degilmi
İletişim de normal sıkıntı yok. 2-3 saniye falan sürüyor dalması.

2 yaşında oğlumunda gözleri çok sık dalıyor. İletişimimiz iyi o yüzden pek endişe etmiyorum ama zaman zaman normal mi bu diye düşünmedim değil

Benim kizim minicik bebekken bile dalardi, hala cok sık dalar. Su an 4 yasinda, hicbir sikintisi yok. 1 yasinsa bebegim var, ablasi kadar olmasa da o siklikla daliyor.

Back